- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 25 074
Siitä on vähän aikaa , kun minulla oli kermalikööriä, mutta kyllä vähän jäi fiilis, että se menee huonoksi ja semmoiseksi mudaksi siellä pohjalla jämät. Jokainen tekee, mitä itse haluaa, mutta en ainakaan uhraa pulloa tällaiseen kokeiluun. Uskokaa pois, tämä jääkaappi oli ystävällinen neuvo ja auttaa pitämään maun hyvänä pitkään. Ja sitten minulla on voinut olla niitä halvempia kermalikööreitä (Vana Tallinn, esim.), kun ulkomailta ostettaessa saa niitä halvemmalla 
Nyt vanhimmat 40%+ viinat ovat sen melkein 3 vuotta avattuna olleet. Voin taas maistella viikonloppuna, mutta se Stroh 60 on kurkkukipuihin ja muut ei olleet niitä parhaimman makuisia. Enpä suosittele Tatratean ostamista, eikä se Unicumkaan ollut herkkua.
Alle 25% olen pitänyt jääkaapissa avaamisen jälkeen. Lähinnä Limoncelloja.
--
Lisäksi on ennen hyökkäyssotaa ostettu Russki Standard Platinum, jota en avaa, ennenkuin sota on ohi. Mutta ei minulla näitä viinaksia siis kauan ole tarkoitus säilytellä. Pitäisi melkein ennen uutta tilausta edelliset juoda pois, vai??
Nyt vanhimmat 40%+ viinat ovat sen melkein 3 vuotta avattuna olleet. Voin taas maistella viikonloppuna, mutta se Stroh 60 on kurkkukipuihin ja muut ei olleet niitä parhaimman makuisia. Enpä suosittele Tatratean ostamista, eikä se Unicumkaan ollut herkkua.
Alle 25% olen pitänyt jääkaapissa avaamisen jälkeen. Lähinnä Limoncelloja.
--
Lisäksi on ennen hyökkäyssotaa ostettu Russki Standard Platinum, jota en avaa, ennenkuin sota on ohi. Mutta ei minulla näitä viinaksia siis kauan ole tarkoitus säilytellä. Pitäisi melkein ennen uutta tilausta edelliset juoda pois, vai??