Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Testissä Liiterin kypsät vakuumisiivet. Kammottavaa kamaa. Vakuumihyytelössä keitettyjä siipiä mitkä lilluu epäilyttävvässä kiisselissä valmistuksen jälkeen. Oli kyllä mureita ja kypsiä, mutta kyllä siivissä pitää olla rapea kuori.
1748111563826.png
 
Testissä Liiterin kypsät vakuumisiivet. Kammottavaa kamaa. Vakuumihyytelössä keitettyjä siipiä mitkä lilluu epäilyttävvässä kiisselissä valmistuksen jälkeen. Oli kyllä mureita ja kypsiä, mutta kyllä siivissä pitää olla rapea kuori.
1748111563826.png
MIten kypsensit?
Vaikuttaisi siltä, että liekittäisin varovasti, mutta kokemuksia olisi kiva kuulla.
 
Testissä Liiterin kypsät vakuumisiivet. Kammottavaa kamaa. Vakuumihyytelössä keitettyjä siipiä mitkä lilluu epäilyttävvässä kiisselissä valmistuksen jälkeen. Oli kyllä mureita ja kypsiä, mutta kyllä siivissä pitää olla rapea kuori.
1748111563826.png
Tää oli ihan vitun karmea tuote. Kun otti pakkauksesta ulos niin epäusko oli eka tunne. Epämääräinen hyytelökasa josta jotenkin etäisesti erotti wingsejä. Sitten kun ohjeen mukaan kypsensi eka 10 minsaa uunissa ja se hyytelö vähän suli ja muka piti olla helppo erotella ne toisistaan niin ne edelleen oli kuin liimattu yhteen. Vasta kun voimaa käytti niin irtosi toisistaan ja nahkat irtosi joka vitun palasesta. Lopulta epämääräinen kasa erilaisia kanankoiven palasia oli pellillä, useimmissa paloissa liian vähän tai paljon nahkaa ja varmaan yli tuplat pidempään piti pitää uunissa että vähän rapsakoitui nahkat. Ihme oli lopulla että ne olis edes jotenkin syötäviä. En voi vahvemmin suositella olla ostamatta.
 
On kyllä täysin mahdottomaksi tehty S- ja K-kauppojen valikoimien selailu :mad:

Saarioinen Broilerin kypsät siivet n20-40g pakaste (Suomi) 4,5kg on hakusessa mistä tahansa kaupasta PK-seudulla (mieluiten Itä-Helsingistä, mutta kaikki käy). Onko joku nähnyt tätä jossain?
 
On kyllä täysin mahdottomaksi tehty S- ja K-kauppojen valikoimien selailu :mad:

Saarioinen Broilerin kypsät siivet n20-40g pakaste (Suomi) 4,5kg on hakusessa mistä tahansa kaupasta PK-seudulla (mieluiten Itä-Helsingistä, mutta kaikki käy). Onko joku nähnyt tätä jossain?
Kovasti näyttää kyllä ettei mistään löydy, kävin kymmenisen kauppaa läpi ja ei missään. Sen sijaan Kariniemen kypsiä pakastesiipiä löytyy. Muistan itsekin että olen joskus nähnyt noita Saarioisen siipiä, mutta en enää pitkään aikaan missään.
 
Jep, Kariniemen siipiä saa melkein joka paikasta. Kai se on niitä tyydyttävä sitten käyttämään, kun ei tukkukorttia ole ja parempaa ei ole saatavilla :(
 
no miksi se pitää olla kypsä siipi?
Esim Nokialla Löytis nyt ainakin myy raakoja siipiä 3,95e/kg tarjouksessa ja 4,95e/kg normisti

Luulis nyt että muutkin K-kaupat niitä voi ottaa.

Sitten teet vaan annospusseja ja lyöt pakkaseen.
Itsellä on noin 12-15 siiven annospusseja
 
Kolmen syyn takia esikypsytetyt: rapeus, helppous ja nopeus.

Raakasiivistäkin saa rapsakkaa pintaa, mutta se on melkoista kikkailua mausteseoksineen ja leivityksineen. Lisäksi kypsytysaika paljon pidempi kuin esikypsennetyissä. Vartin verran air fryerissa riittää esikypsytetyillä ilman mitään ylimääräistä temppuilua.
 
Saarioinen on kingi! Kävin hakemassa tuon 4,5kg boksin, ja lopputulos paras ateria tässä kelkassa mitä kotona tehty. En tiedä mitä siellä Kariniemellä tehdään, mutta niiden siivissä on tuoksusta lähtien jotenkin erittäin outo meininki :D En sano huonoksi, koska tullut ostettua varmaan 20kg (onhan ne kuitenkin siipiä), mutta nyt kun saa kunnon kamaa (vai kanaa?) niin paremmuudesta ei ole minkäänlaista epäselvyyttä.

Oikeastaan ainoa mikä tökki oli suolan määrä, mutta en ole tarkistanut eroavaisuuksia kanan suhteen siltä osin. Suolaa siis kuitenkin mielestäni liikaa. Toisaalta kastikekin vaihtui Siippareiden Hot garlicista (hyvä, mutta liian mieto omaan makuun) Siippareiden X-hotiin. Pitää tarkastaa suolamäärät myös kastikkeen suhteen eli ehkä se tuleekin sieltä. Menisi kyllä tästäkin tujumpi soossi itselle - voilantrauksia en harrasta eli XX-hot testiin sitten seuraavaksi.

Tärkeintä, että nyt on saatavuus kunnossa SUOMEN YKKÖSSIIPIIN!

Epäilemättä sillä kamadolla (tai muullakin grillillä) tulee parempaa kun marinoi, kuorruttaa, sipistelee ja hifistelee ja tuunaa raakasiipeä, mutta nyt puhutaan valmistuotteesta elikkäs puolessa tunnissa nollavaiheesta kitusiin. Ykkössiipi <3.
 
Back
Ylös Bottom