Tässä maailmassa on edelleen tasan yksi asia mitä en vieläkään käsitä.
Lidlissä myydään tummapaahtoista (suodatinjauhatus) Emilia Classic-kahvia jonka normihinta on jotain 2,59€ puolen kilon paketti. Seuraavaksi "halvin" kahvi Lidlissäkin on lähemmäs kuusi euroa, ja siitä ylöspäin. Mielestäni kyseisen kahvin maussa ei ole mitään vikaa ja tuntuu siinä kofeiiniakin olevan, ja onneksi on tummapaahtoisempaa koska tykkään siitä enemmän kuin hapokkaasta ja kitkerästä vaaleapaahtoisesta kahvista jota Suomessa jostain syystä suositaan.
Mistä on kyse? Onko kyseessä vain Lidlin pysyvä sisäänheittotuote (siinä missä Prismat ja Cittarit silloin tällöin tarjoavat Juhla Mokkaa 4.95€ paketti (2 kpl per asiakas), vai onko kyseinen kahvi jotenkin viallista korvikekahvia tai jotenkin saatu raaka-ainekustannukset alas, esim. venäläisillä kahvinpavuilla?
Testasin sitä tänään työpaikalla, keitin pannullisen ja kävin jälkikäteen kysymässä miltä maistui. Ei tullut valitusta, ihan normikahvia heidänkin mielestään. Yksi kaverini tosin sanoo että koitti samaa kahvia joskus aikoinaan mutta sen mausta puuttui hänen mielestään "puraisu" joten vaihtoi muihin kahveisiin. En tiedä onko hän tottunut juuri vaaleapaahtoisiin hapokkaisiin kahveihin, se hapokkuus on se "puraisu"?
Mietin kerran jos toisenkin jos viitsin tätä kirjoittaa, kohta ovat Lidlit tyhjennetty ko. kahvipaketeista. Silti en ymmärrä.
Lidlissä myydään tummapaahtoista (suodatinjauhatus) Emilia Classic-kahvia jonka normihinta on jotain 2,59€ puolen kilon paketti. Seuraavaksi "halvin" kahvi Lidlissäkin on lähemmäs kuusi euroa, ja siitä ylöspäin. Mielestäni kyseisen kahvin maussa ei ole mitään vikaa ja tuntuu siinä kofeiiniakin olevan, ja onneksi on tummapaahtoisempaa koska tykkään siitä enemmän kuin hapokkaasta ja kitkerästä vaaleapaahtoisesta kahvista jota Suomessa jostain syystä suositaan.
Mistä on kyse? Onko kyseessä vain Lidlin pysyvä sisäänheittotuote (siinä missä Prismat ja Cittarit silloin tällöin tarjoavat Juhla Mokkaa 4.95€ paketti (2 kpl per asiakas), vai onko kyseinen kahvi jotenkin viallista korvikekahvia tai jotenkin saatu raaka-ainekustannukset alas, esim. venäläisillä kahvinpavuilla?
Testasin sitä tänään työpaikalla, keitin pannullisen ja kävin jälkikäteen kysymässä miltä maistui. Ei tullut valitusta, ihan normikahvia heidänkin mielestään. Yksi kaverini tosin sanoo että koitti samaa kahvia joskus aikoinaan mutta sen mausta puuttui hänen mielestään "puraisu" joten vaihtoi muihin kahveisiin. En tiedä onko hän tottunut juuri vaaleapaahtoisiin hapokkaisiin kahveihin, se hapokkuus on se "puraisu"?
Mietin kerran jos toisenkin jos viitsin tätä kirjoittaa, kohta ovat Lidlit tyhjennetty ko. kahvipaketeista. Silti en ymmärrä.