Marinoidun kanan säilyttäminen raakana/valmistettuna

Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
667
Kun jääkaapissa on tuollaista standardia hunajamarinoitua kanaa hyvällä päiväyksellä, niin kannattaako siitä tehdä kanakastike mahdollisimman aikaisin vain myöhään? Eli säilyykö se paremmin paistamisen jälkeen kermakastikkeessa (jääkaapissa) vai raakana siellä avaamattomassa pakkauksessa?
 
Kun jääkaapissa on tuollaista standardia hunajamarinoitua kanaa hyvällä päiväyksellä, niin kannattaako siitä tehdä kanakastike mahdollisimman aikaisin vain myöhään? Eli säilyykö se paremmin paistamisen jälkeen kermakastikkeessa (jääkaapissa) vai raakana siellä avaamattomassa pakkauksessa?

Veikkaisin että jos kylmäketju on katkeamaton säilyy se paremmin avaamattomassa paketissa raakana. Kun lihaa käsitellään alkaa bakteerikanta lisääntymään kuumennuksesta huolimatta.

Tällainen maallikkovastaus, asiantuntijat varmaan tietää paremmin.
 
Oma logiikkani olisi myös että oli tuote menossa vanhaksi joko tänään tai viikon päästä, säilyy se paistamisen jälkeen jääkaapissa hyvänä ainakin 2 päivää(riippuu tietty paistetusta tuotteesta ja kunkin mieltymyksistä). Eli paremmin säilyy avaamattomana jos päiväystä on pidempään jäljellä.

Oletuksena ylempiin että kylmäketju on säilynyt + paistettu ruoka on jäähdytetty nopeasti.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
279 599
Viestejä
4 807 557
Jäsenet
77 957
Uusin jäsen
atiboii

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom