Pienet kysymykset ruokaan ja juomaan liittyen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Kaotik
  • Aloitettu Aloitettu
Joku pasta alla norma olisi suorastaan pyhäinhäväistys muulla kuin oliiviöljyllä. Eli riippuu kyllä vahvasti siitä, mitä kokkaa.
No toi kuulostaa jo besserwisseröinniltä. Mut kaipa se oliiviöljy on tärkein raaka-aine, itselle varmasti maistuis rypsiöljyversio iha yhtä hyvin. Mut en olekkaa nii tarkka, hyvä ruoka on hyvää itselleni :D
 
Meillä syödään arkisin pääasiassa pastoja ja risottoja. En ihan vapaaehtoisesti vaihtaisi oliiviöljyä rypsiin. Joku pasta alla norma olisi suorastaan pyhäinhäväistys muulla kuin oliiviöljyllä. Eli riippuu kyllä vahvasti siitä, mitä kokkaa.
No tämähän se. Se paistorasva kun väistämättä maistuu siinä lopputuotteessa, niin tuntuisi oudolta käyttää sellaista jonka maku ei sovi tai josta ei vain pidä.

Meillähän öljyä käytetään myös tyypillisesti paljon säästeliäämmin ja aika harvassa taitaa olla ne jotka keräävät sen käytön jälkeen talteen ja suodattavat uutta käyttöä varten.
 
Ihan hyviä pointteja! Jollekin voi kuulostaa besserwisseröinniltä mutta kiva tietää mitä juttuja kokkausasioihin liittyy...ja siis itse yritän ottaa helppoja asioita haltuun, nimenomaan jos helpolla saa tehtyä jotkut asiat hieman paremmin niin on oikealla tiellä. Olen jo pitkään käyttänyt pihvien ja lihan paistamisessa voita ja öljyä (kun siis käytän hyvin paljon oliiviöljyä paistamiseen). Eipä tuo iso homma ole hankkia joku halvempi ja kuumemman lämmön kestävä öljy keittiöön, pannaan ainakin harkintaan.
 
Lidlissä Primadonnan perus oliiviöljy, oisko ollut 8€/ 750ml, sitä itse käytän paistamiseen. Hinnassa voi olla muistiheittoa hieman, voi olla halvempikin. (6,99€?)
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
278 857
Viestejä
4 792 979
Jäsenet
77 855
Uusin jäsen
Sergei Pavlov

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom