Pizzan valmistus kotona, reseptit, tekniikat ja välineet

Kannattaa kuitenkin esilämmittää( aina) uuni( ja pitsakivi) kiertoilmalla(, pitsakiven tapauksessa lämmöt kaakossa ja grillivastuksilla höystettynä).
 
Teoriassa kyllä siitä kiertoilmasta on vain haittaa kun kuivattaa enemmän...
Teoriassa joo, mutta testailin yhden kerran, enkä huomannut mitään olennaista eroa lopputuloksessa. Ei kannata viedä hifistelyä liian pitkälle.
 
Teoriassa joo, mutta testailin yhden kerran, enkä huomannut mitään olennaista eroa lopputuloksessa. Ei kannata viedä hifistelyä liian pitkälle.
No ainakin pakastepizzat menee huolella kuivaksi kiertoilmalla, aika yksinkertaista fysiikkaa toi on, kiertoilma kuivattaa.
 
Teoriassa kyllä siitä kiertoilmasta on vain haittaa kun kuivattaa enemmän...

No ainakin pakastepizzat menee huolella kuivaksi kiertoilmalla, aika yksinkertaista fysiikkaa toi on, kiertoilma kuivattaa.

Vahva statement ottaen huomioon että perinteinen puilla toimiva pizzauuni on suunniteltu maksimoimaan ilmankierto eli on myös teknisesti kiertoilmauuni.

 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
290 880
Viestejä
4 980 071
Jäsenet
79 855
Uusin jäsen
Andris

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom