living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 762
Tulipas semmoinen tehtyä.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Broilerin maksaa satay-kastikkeessta, fondant uusia pottuja ja paahdoin uunissa kesäsipulia
katso liitettä 889494
Pahoittelemus ettei ole tullut kuvattua kokkailuja aikoihin. Mutta nyt tuli kuvattua....raastimia -oikke vireol! ;-D
Mitä olisi perjantai ilman pizzaa
![]()
Uusimmasta kuvasta vanhempaan. En sitten tiedä onko väärä vai oikea järjestys.Miks kuvajärjestys menee noinpäin ja miksi käytät jotain rainbown sinihomejuustomurua, kun makunystyröitä voisi helliä kunnon, aito ja oikea Aurajuusto?
Liian pistävää omaan makuun. Aura parempaa. Tai Peltola Blue.Suomalainen sinihomejuusto on hyvää kunnes ostaa:
![]()
Ei välttämättä löydy joka kaupasta. Mutta sinihomejuuston rakastajalle pakko-ostos. Nyt ei itselle enää muut kelpaa.
Leipä näyttää ihan hyvältä...Alkuruoaksi sinihomejuustoetanoita:
![]()
Hyvä, jos edes joku. Tosin se oli kaupasta.Leipä näyttää ihan hyvältä...
Söisin.Hyvä, jos edes joku. Tosin se oli kaupasta.
Mites tän päivän iltapalaleipä? Kreikkahengessö mentiin eli käytännössä kreikkalaisen salaatin aineksia (tai vähän sinne päin) leivän välissä. Maistu ainakin hyvälle.
![]()
Ei nyt kuvaa tullut otettua, mutta tällaista tulee tehtyä useinkin uunissa. Löytyy ainakin täältä Prisman hyllystä. Eikä sisällä lisättyä vettä.Mua ei noissa broiskuissa mausteet haittaa, mutta niihin pumpattu vesi panee vituttamaan. Ja naturelleja broiskujakaan ei juuri mistään saa.
Teitkö pohjatyön keittämällä, uunissa vai ihan grillissä? Hyvältä näyttää.Ribsejä grillissä. Hyvvöö oli.
![]()
Ihan grillissä. Yön yli oli suolavedessä muhimassa. Sitten mausteita pintaan, pari tuntia 110 asteessa savustuslastujen kera ja toiset folioon käärittynä. Lopuksi vähän hönkyä lisää (joku 130-150) ja n. tunti välillä bbq-kastikkeella sivellen.Teitkö pohjatyön keittämällä, uunissa vai ihan grillissä? Hyvältä näyttää.
Onpas hienoja jalapenoja! Just eilen illalla söin poppersseja, tosin ihan ostochileistä tehtyjä.![]()
Miks kuvajärjestys menee noinpäin ja miksi käytät jotain rainbown sinihomejuustomurua, kun makunystyröitä voisi helliä kunnon, aito ja oikea Aurajuusto?
Nää. Makaroonit ei osaa. Gorgonzola on kitkerää kakkaa. Aura on parempaa.Tai miksi käyttää surkeaa aurajuustoa, kun makunystyröitä voi helliä aidolla ja laadukkaalla Gorgonzolalla joka kuuluu pizzaan, kun aurajuusto ei
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.