Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tänne tuli hetki sitten sovitusti.Tänään piti klo 17-19 olla toimitus, mutta ei ole kuulunut mitään.
Ainoastaan kuriirilta(liuttu) tullut tilausnumero, mutta ei mitään seurantalinkkiä tms.
Tänään piti klo 17-19 olla toimitus, mutta ei ole kuulunut mitään.
Ainoastaan kuriirilta(liuttu) tullut tilausnumero, mutta ei mitään seurantalinkkiä tms.
Tänne tuli hetki sitten sovitusti.
Alun perin valitsin toimituksen 16-20 välillä, sitten tuli tekstari tarkemmasta ajasta myöhemmin.
Alun perin valitsin toimituksen 16-20 välillä, sitten tuli tekstari tarkemmasta ajasta myöhemmin.
Samat havainnot hangereista. Maku oli ihan jees mut kyl sitä sai perkata aika saatanasti. Meni kalvot isomman palan sisälläkin. Seuraavat perkkaan varmaan vielä tarkemmin, ettei tarvi kaivella jänteitä hammasväleistä.Lihat saapui 21:30.
Ensikösittelyn perusteella voin todeta, että hanger steak ei jatkoon ellei sitten maku ole jumalainen. Kalvoa ristiin rastiin ja valtava homma siivota.
Atrian esittelyvideo täyttä kusetusta että iso pala jossa keskellä kalvo helposti poistettavissa. Vakuumissa oli 1-2 palaa kussakin.
Samat havainnot hangereista. Maku oli ihan jees mut kyl sitä sai perkata aika saatanasti. Meni kalvot isomman palan sisälläkin. Seuraavat perkkaan varmaan vielä tarkemmin, ettei tarvi kaivella jänteitä hammasväleistä.
Mä vedin eka isolla kädellä reilusti leikaten keskijänteen pois ja sit pirun tarkasti ja hartaasti ja olevinaan kaikki kalvot ja jänteet pois mut silti jäi johonki kohtaan isomman kikkareen sisälle toisessa päässä ja pienien palojen päihin sisälle. Kyl siitä 1,6 kg palasta tuli helposti iso nyrkillinen jätettä eli varmaan kolmannes-neljännes ainakin.. Punnitsen seuraavien kohdalla. Ois kyl voinu ne jätteet paistaa pannulla ja tehä kastikepohjan niistä liemistä kun suht mehevän näkösiä oli roippeetkin mut nakkasin roskiin. Kylhän noista itte tavaroistakin sit vielä hyvän kastikkeen sai seuraavalle päivälle ja paljo parempaa oli ku haudutettiin pitkään kastikkeena. Alunperin pistin perkuun päälle illalla oliiviöljyt riskististi ympäriinsä ja päälle suolat ha chicken and steakit ja seuraavana päivänä paistoin. Seuraavana päivänä pannun huuhtomisliemistä sekaan vähän lisää mausteita, purkki kermaa, sinappia ja ketsuppia ja tuli kyl pirun loistavaa.Aika paljon perkaamista noissa tosiaan oli ja paljon meni biojätteeseen. Harmi ettei ole koiraa. Mietin, että mikähän noissa on osaajan hyötyprosentti.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.