• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Ruoka Blackweek: Atria lihakauppa - ota kolme maksa kaksi

Ilmeisesti saldot muuttuvat kokoajan eli turha tilata mikäli ei just niitä haluttuja saa? Briskettiä olis tehnyt mieli, mutta Oulussa vissiin huono saatavuus vähän kaiken osalta. Pitänee odotella.
 
Tänään piti klo 17-19 olla toimitus, mutta ei ole kuulunut mitään.

Ainoastaan kuriirilta(liuttu) tullut tilausnumero, mutta ei mitään seurantalinkkiä tms.
 
Tänään piti klo 17-19 olla toimitus, mutta ei ole kuulunut mitään.

Ainoastaan kuriirilta(liuttu) tullut tilausnumero, mutta ei mitään seurantalinkkiä tms.

Atrialle palautetta, ja hyvin todennäköisesti saat jotain oikeeta hyvitystä tuosta.

Toki jos tarvitsit lihat juuri nyt, niin se hyvitys ei auta.
 
Alun perin valitsin toimituksen 16-20 välillä, sitten tuli tekstari tarkemmasta ajasta myöhemmin.

Lihat saapui 21:30.

Ensikösittelyn perusteella voin todeta, että hanger steak ei jatkoon ellei sitten maku ole jumalainen. Kalvoa ristiin rastiin ja valtava homma siivota.
Atrian esittelyvideo täyttä kusetusta että iso pala jossa keskellä kalvo helposti poistettavissa. Vakuumissa oli 1-2 palaa kussakin.
 
Alun perin valitsin toimituksen 16-20 välillä, sitten tuli tekstari tarkemmasta ajasta myöhemmin.

Lihat saapui 21:30.

Ensikösittelyn perusteella voin todeta, että hanger steak ei jatkoon ellei sitten maku ole jumalainen. Kalvoa ristiin rastiin ja valtava homma siivota.
Atrian esittelyvideo täyttä kusetusta että iso pala jossa keskellä kalvo helposti poistettavissa. Vakuumissa oli 1-2 palaa kussakin.
 
Lihat saapui 21:30.

Ensikösittelyn perusteella voin todeta, että hanger steak ei jatkoon ellei sitten maku ole jumalainen. Kalvoa ristiin rastiin ja valtava homma siivota.
Atrian esittelyvideo täyttä kusetusta että iso pala jossa keskellä kalvo helposti poistettavissa. Vakuumissa oli 1-2 palaa kussakin.
Samat havainnot hangereista. Maku oli ihan jees mut kyl sitä sai perkata aika saatanasti. Meni kalvot isomman palan sisälläkin. Seuraavat perkkaan varmaan vielä tarkemmin, ettei tarvi kaivella jänteitä hammasväleistä.
 
Samat havainnot hangereista. Maku oli ihan jees mut kyl sitä sai perkata aika saatanasti. Meni kalvot isomman palan sisälläkin. Seuraavat perkkaan varmaan vielä tarkemmin, ettei tarvi kaivella jänteitä hammasväleistä.

Aika paljon perkaamista noissa tosiaan oli ja paljon meni biojätteeseen. Harmi ettei ole koiraa. Mietin, että mikähän noissa on osaajan hyötyprosentti.


Tuolla joku mainitsee 15-25% roskaa. Mutta kyllä itsellänikin meni reilusti >10% (en punninnut). Iso kulhollinen jätettä kumminkin tuli 10 kilosta lihaa.

Katselin tämän videon ennen leikkaamisen aloittamista:

Tämän sisällön näkemiseksi tarvitsemme suostumuksesi kolmannen osapuolen evästeiden hyväksymiseen.
Lisätietoja löydät evästesivultamme.

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=71ZJRshrEJM


Ehkä olis pitäny katsoa vielä joku yksityiskohtaisempi.
 
Flank steak on näistä se paras tuote.

Hanger steak kalvojen lisäksi näyttää vähän jämäpalalta.

Denver steak taas tuntuu olevan pala paistia - hyvässä ja huonossa.

Skirt steak vaatii pitkän kypsennyksen, niin sekin oli vähän , että too much effort.

--

Petite tender on myös semmoinen, että kannattaa hankkia, jos viipaloi lopputuotteen. Ihan hyvä osa lehmää, tulee hyvänmakuista jo pannulla (käytin kyllä sous vide ensin, kun tuo on paksu) - ja kohtuullisesti hinnoiteltu. Jos et tykkää entrecoten läskistä, tämä on "pippuripihviksi" paras halpavaihtoehto (siivutettuna, niinkuin @bluedrool kuvassa).
 
Aika paljon perkaamista noissa tosiaan oli ja paljon meni biojätteeseen. Harmi ettei ole koiraa. Mietin, että mikähän noissa on osaajan hyötyprosentti.
Mä vedin eka isolla kädellä reilusti leikaten keskijänteen pois ja sit pirun tarkasti ja hartaasti ja olevinaan kaikki kalvot ja jänteet pois mut silti jäi johonki kohtaan isomman kikkareen sisälle toisessa päässä ja pienien palojen päihin sisälle. Kyl siitä 1,6 kg palasta tuli helposti iso nyrkillinen jätettä eli varmaan kolmannes-neljännes ainakin.. Punnitsen seuraavien kohdalla. Ois kyl voinu ne jätteet paistaa pannulla ja tehä kastikepohjan niistä liemistä kun suht mehevän näkösiä oli roippeetkin mut nakkasin roskiin. Kylhän noista itte tavaroistakin sit vielä hyvän kastikkeen sai seuraavalle päivälle ja paljo parempaa oli ku haudutettiin pitkään kastikkeena. Alunperin pistin perkuun päälle illalla oliiviöljyt riskististi ympäriinsä ja päälle suolat ha chicken and steakit ja seuraavana päivänä paistoin. Seuraavana päivänä pannun huuhtomisliemistä sekaan vähän lisää mausteita, purkki kermaa, sinappia ja ketsuppia ja tuli kyl pirun loistavaa.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
295 539
Viestejä
5 046 887
Jäsenet
80 903
Uusin jäsen
K2bizza

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom