Itseasiassa tuo Freestyle 365 voisi olla paras noista, noin äkkiä katsottuna. Toivon mukaan löytyy vielä kivijalasta niin ei tartte tilailla ja maksella posteja.Kannattaa harkita myös Napoleonin Freestyle sarjaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Itseasiassa tuo Freestyle 365 voisi olla paras noista, noin äkkiä katsottuna. Toivon mukaan löytyy vielä kivijalasta niin ei tartte tilailla ja maksella posteja.Kannattaa harkita myös Napoleonin Freestyle sarjaa.
Tolla saa tarjouksesta Weber Mastertouchin (ei se paska saranallinen versio) joka on loistava grilli.Suositelkaas mahdollisimman edullista grilliä peruskäyttöön pääasiassa kahdelle henkilölle, eli kovin iso ei tarvitse olla. Budjetiksi ajattelin max 250€ koska todennäköisesti tulee grillattua muutaman kerran kesällä, eli varmaan joku kiinan rimpula ajaisi asiansa.
Tolla saa tarjouksesta Weber Mastertouchin (ei se paska saranallinen versio) joka on loistava grilli.
Kaasugrilli ja 250€ budjetti on kyllä vaikea. Torista voit löytää esim jonkin käytetyn Weber Spirit- tai Q-sarjan laitteen tuohon rahaan tai jopa vähän alle. Jos aiot uuden "normaalikokoisen" grillin ostaa tuolla hinnalla, niin on tosiaan aivan se ja sama minkä ostat. Sen käyttökokemus tulee olemaan korkeintaan välttävä. Mutta jos on tosiaan niin, että aiot pari kertaa vuodessa grillata, niin en tuhlaisi rahaa edes tuon vertaa. Tekisin nuotion.Suositelkaas mahdollisimman edullista grilliä peruskäyttöön pääasiassa kahdelle henkilölle, eli kovin iso ei tarvitse olla. Budjetiksi ajattelin max 250€ koska todennäköisesti tulee grillattua muutaman kerran kesällä, eli varmaan joku kiinan rimpula ajaisi asiansa.
E: Kaasugrilli siis hakusessa
Suositelkaas mahdollisimman edullista grilliä peruskäyttöön pääasiassa kahdelle henkilölle, eli kovin iso ei tarvitse olla. Budjetiksi ajattelin max 250€ koska todennäköisesti tulee grillattua muutaman kerran kesällä, eli varmaan joku kiinan rimpula ajaisi asiansa.
E: Kaasugrilli siis hakusessa
Mitäs hiiliä suosittelette weberin mastertouchiin? Pääasiassa slow and low grillausta tulee harrasteltua ja weberin briketeille haetaan korvaajaa kun niillä menty tähän saakka.
Pitkiin vetoihin ehdottomasti kovapuuhiiliä ja miksei myös kaikkeen muuhunkin. Weberi ei ole samanlainen lämpöä varaava kuin kamadot, joten hiiliä kuluu enemmän. Ei ne briketitkään huonoja pitkään vetoon ole, kun laittaa snakeen. Kohtuu tasaisesti se lämpöä antaa.Mitäs hiiliä suosittelette weberin mastertouchiin? Pääasiassa low and slow grillausta tulee harrasteltua ja weberin briketeille haetaan korvaajaa kun niillä menty tähän saakka.
Quebracholle oma suositus. Ainakin k-rauta myy. Taisi voittaa myös jonkun premium hiilien testinkin ja tuntuu olevan hyvin suosittu hiili ainakin facebookin bbq ja grillaus ryhmässä. Niin ja itsekin siis käytän kyseistä hiiltä. Marabusta ei ole kokemusta.Mitäs hiiliä suosittelette weberin mastertouchiin? Pääasiassa low and slow grillausta tulee harrasteltua ja weberin briketeille haetaan korvaajaa kun niillä menty tähän saakka.
Verkkiksessä olisi tällainen 3-polttimen malli ilman sivukeitintä tarjouksessa.Suositelkaas mahdollisimman edullista grilliä peruskäyttöön pääasiassa kahdelle henkilölle, eli kovin iso ei tarvitse olla. Budjetiksi ajattelin max 250€ koska todennäköisesti tulee grillattua muutaman kerran kesällä, eli varmaan joku kiinan rimpula ajaisi asiansa.
E: Kaasugrilli siis hakusessa
Kysehän ei toki ole siitä, etteikö tuolla rahalla saisi jos jonkinmoista härveliä ostettua, vaan siitä, onko se suositeltavaa. Esim. noista Anton Oliver tuotteista on tässäkin ketjussa ollut vuosien saatossa jonkin verran keskustelua. Lähinnä negatiivista.Verkkiksessä olisi tällainen 3-polttimen malli ilman sivukeitintä tarjouksessa.
![]()
Anton Oliver 3 -kaasugrilli
Anton Oliver 3 on peruslaatua paremmista materiaaleista valmistettu kolmen polttimen kaasugrilli, joka tuottaa hyvän grillaustuloksen vaivattomasti. Laadukas ja toimintavarma perusgrilli päivittäiseen käyttöön.www.verkkokauppa.com
Itsellä tai lähinnä äidillä on tuosta A/O:sta 4-polttimen versio neljättä vuotta käytössä. Hyvät ritilät eikä vielä ole ruostunut kasaan edes. Ehkä vähän tiiviimpi voisi olla, mutta muuten ihan toimiva peli. Hinta taisi olla 199,- tarjouksesta.Kysehän ei toki ole siitä, etteikö tuolla rahalla saisi jos jonkinmoista härveliä ostettua, vaan siitä, onko se suositeltavaa. Esim. noista Anton Oliver tuotteista on tässäkin ketjussa ollut vuosien saatossa jonkin verran keskustelua. Lähinnä negatiivista.
Itse ostin Roguen viime keväänä. Varsin tyytyväinen ollut. Perusgrillausta ja pitsakivilla pitsaa.Onko kenelläkään kokemuksia / tietoa noista napoleonin kaasugrilleistä?
Itsellä oli edellinen 8v kestänyt grilli HalpaHallin Terazze merkkinen 4+1 polttimollinen. Kyllä se vieläkin toimii mutta rasvapelti ruostui puhki (tyhmästi rasvapelti on kiinteästi niitattu paikoilleen eli sitä oli hankala puhdistaa) ja vähän on alkanut irrota pulverimaalaukset tulilaatikon ulkopinnasta. On lähdössä kierrätyskeskukseen ja hankin uuden eli aiemmin linkkaamani Koben. Omaan silmään tuo A.O. näyttää aika samalta kuin Kobe toiminnoiltaan ja materiaaleiltaan. Molemmissa on kehitys kehittynyt eli rasvapelti on irrotettava joten sen saa tarvittaessa vaihtaa vaikka uuteen, mutta koska puhdistus on helpompaa, niin uskoisin että kestää paremmin/pidempään.Itsellä tai lähinnä äidillä on tuosta A/O:sta 4-polttimen versio neljättä vuotta käytössä. Hyvät ritilät eikä vielä ole ruostunut kasaan edes. Ehkä vähän tiiviimpi voisi olla, mutta muuten ihan toimiva peli. Hinta taisi olla 199,- tarjouksesta.
Kivet mahdollisemman kuumaksi. Eli grilli täysille. Ohut pohja ja maltilla täytteitä + Harjoittelua.Onko hyviä vinkkejä lämpöön ym.
Ei toi kiven hehkuttaminen ole välttämättä sekään mikään hyvä juttu. Nopeasti saattaa pitsan pohja palaa ja tulla käntyksi ennenkuin täytteet edes sulanneet. Harjoittelua.Kivet mahdollisemman kuumaksi. Eli grilli täysille. Ohut pohja ja maltilla täytteitä + Harjoittelua.
Sillä sanoinkin, maltilla täytteitä. Mutta kiven pitää olla kuuma, muuten sen idea katoaa.Ei toi kiven hehkuttaminen ole välttämättä sekään mikään hyvä juttu. Nopeasti saattaa pitsan pohja palaa ja tulla käntyksi ennenkuin täytteet edes sulanneet. Harjoittelua.
Vinkkinä tuohon kiven lämpötilaan, heitä siihen kiven pintaan hieman jauhoa.
Ei väliä mitä mutta kun se jauho ottaa väriä/tummuu niin kiven lämpötila on tarpeeksi kuuma.
Sit vaan pizza kivelle ja korkkaat oluen
Ensimmäinen olut kannattaa ottaa kun aloittaa lämmitysprosessin..(eli kaasu päälle)Sit vaan pizza kivelle ja korkkaat oluen
Ite ostin pääsiäiseksi Rogue RXT425-Sib. Laadukkaan oloinen peli ja moni asia mietitty paljon paremmin kuin halpisgrilleissä. Sizzle zonea kerran kerennyt testaamaan ja kyllä sillä pihvien pinnat sai hyvin tehtyä. Toki en kernnyt tekemään vertailua, paljonko loppujenlopuksi sizzlellä on vaikutusta makuun.Onko kenelläkään kokemuksia / tietoa noista napoleonin kaasugrilleistä?
Tuollaiset olisi tuossa naapurissa varastossa ja josko viikonloppuna jomman kumman hakisi kotiin..
![]()
Kaasugrilli Napoleon Rogue RXT525SIB
Napoleon Rogue RXT525SIB on neljän polttimon kaasugrilli infrapuna sivupolttimella tyylikkäästi viimeistellyssä rungossa. Grillin kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Grillin helppolukuisessa ACCU PROBE lämpömittarissa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Napoleon RXT525SIB grillin...www.bauhaus.fi
![]()
Kaasugrilli Napoleon Rogue R525SB-1
Napoleon Rogue R525SB-1 on neljän polttimen kaasugrilli sivukeittimellä tyylikkäästi viimeistellyssä rungossa. Grillin musta kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä. Grillin helppolukuisessa ACCU PROBE lämpömittarissa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Napoleon R525SB-1 grillin ROGUE...www.bauhaus.fi
Itsellä menee toisinpäin. Eli pizzakivi isompi. Varmaan lähemmäs 36/30. Lieneekö syynä, miksen itse pääse täydellä höökillä leopardikuviolliseen pohjaan.Ei ihan. Kuvia löytyy jos skrollaa taaksepäin, pizzakivi hieman pienempi, ei paljon. ehkä jotain luokkaa n. 33/37...
Parila + öljyä. Onko sitten parilan kanssa touhuaminen oikeaa grillausta, se on toinen juttu.Miten saa grillattua kanan fileet parhaiten?
Miten saa grillattua kanan fileet parhaiten?
Aina tuntuu tarttuvan ritilään vaikka kuinka öljyää.
Grilli täysillä, Weber 210.
Tiedän että nämä fileet eivät ole niitä parhaita grilliin mutta kun muija vaan vaatii aina näitä fileitä.
Ei ole auttanut.Anna paistua pidempään ennen kääntämistä.
liha irtoaa ilman öljyäkin, myös kananfilee kun se on kypsynyt tarpeeksi, jos ei irtoa ja tulee mustaa niin grilli on liian kuumalla. edit ja toisinpäin liian kylmä grilli niin liha tarttuu, ei kypsy eikä irtoa nätistiEi ole auttanut.
Ehkä kertakäyttöinen grillialusta ja fileiden öljyäminen?
Edit, Vepasto tuossa jo mainitsikin
Ei ole auttanut.
Ehkä kertakäyttöinen grillialusta ja fileiden öljyäminen?
Edit, Vepasto tuossa jo mainitsikin
Harjaamisen jälkeen pyyhit öljytyllä rätillä ritilät puhtaaksi?Juu, näin tein. Rasvapoltin öljyn kanssa. Toki ensin harjasin teräshajalla karstat pois.
Olisi ehkä kannattanut öljytä ne kanat plus kuivata. Olivat kuitenkin kuivamarinoituja, Atrian sitruuna fileitä.
Grilli oli taatusti kuumana. Sen mikä tehot antoi myöten.
Ei ne nyt kovin pahoin tarttuneet. Mutta suikaleita jonkin verran tarttui ritilään.
Ostin viime kesänä tarjouksesta ja oli aivan kamalaa pientä silppua, jopa verrattuna Biolanin hiiliin. Verkkokauppa.com ei suostunut julkaisemaan arvosteluani ensimmäisenä, vaikkakin nyt siellä on jo kolme vastaavaa arvostelua. En ottaisi vaikka ilmaiseksi saisin, koska ei yksinkertaisesti vaan toimi. Kun saat hiilet syttymään kunnolla, ne ovat jo pääosin palanut pois ennen kuin saat ruokaa ritilälle.Verkkokaupassa suht edullista kovapuuhiiltä tarjolla. Tosin arvostelujen perusteella aika pientä silppua. Laitoin nyt tuolla hinnalla kuitenkin 5x 3kg pussia tilaukseen kun postitkin oli vain 1€.
![]()
Pitmaster @Home Acacia charcoal -puuhiili, 3kg
Pitmaster @Home Acacia charcoal -puuhiili on peräisin Etelä-Afrikasta ja se on valmistettu nopeasti kasvavan akaasiapuun jätepuusta. Tämä puuhiili on puhdistettu hiililaji ja se tuotetaan FSC -merkinnän nojalla.www.verkkokauppa.com
Toivottavasti olisi edes välttävää tavaraa kun Sunset Charcoalin varastot on tyhjät ja lisää tulee vasta kesäkuun lopulla. Onneksi on vielä 10kg Marabua omassa varastossa.
Itsellä ollut tuo R525 nyt pari viikkoa ja todella tyytyväinen ollut. Oli myös helppo kasata.Onko kenelläkään kokemuksia / tietoa noista napoleonin kaasugrilleistä?
Tuollaiset olisi tuossa naapurissa varastossa ja josko viikonloppuna jomman kumman hakisi kotiin..
![]()
Kaasugrilli Napoleon Rogue RXT525SIB
Napoleon Rogue RXT525SIB on neljän polttimon kaasugrilli infrapuna sivupolttimella tyylikkäästi viimeistellyssä rungossa. Grillin kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Grillin helppolukuisessa ACCU PROBE lämpömittarissa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Napoleon RXT525SIB grillin...www.bauhaus.fi
![]()
Kaasugrilli Napoleon Rogue R525SB-1
Napoleon Rogue R525SB-1 on neljän polttimen kaasugrilli sivukeittimellä tyylikkäästi viimeistellyssä rungossa. Grillin musta kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä. Grillin helppolukuisessa ACCU PROBE lämpömittarissa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Napoleon R525SB-1 grillin ROGUE...www.bauhaus.fi
Liian kuumaa veikkaan minäkin. Näköjään kyseessä on vielä suikaleet(?), jotka pienestä koostaan johtuen kärtsäävät vielä helpommin. Ota vähän lämpöjä pois. Eikä tuota pientä tartumista grilliritilään voi välttämättä estää vaikka mitä tekisi.Kaasugrilleistä tietämättömänä väittäisin että liian kuumalla yrität. Öljyt toimii parhaiten siinä ~180C. Yli 200C ne palaa pois. Etenkin kana herkkänä, pehmeänä lihana ehdottomasti alemmilla lämmöillä.