Eilen tuli tehtyä pizzaa... Apetitin valmispohjia kokeilin (niitä jo muotoon laitettuja). Aika ohuita, ja palaa helposti. Niiden kanssa pystyy elämään ja pääsee nopeasti pizzan laittoon, mutta ei kyllä mikään elämys.
Lopullisesti tuli kyllä tämä pizzaerä pilattua juustolla. Siinä pienessä kiireessä kaupassa kun oli hyvin esillä Extra Pizzaraastetta, niin sen sijaan että olisi kasan ottanut niitä pikkupusseja, niin meinasin päästä helpolla...
Tarkemmin kun lukee tuotesepustusta, niin saa kyllä jo käsityksen, mitä tuleman pitää " Xtra pizzaraaste on gouda ja juuston kaltainen kasvirasvavalmiste". Ulkonäöllisesti ja silleen tuote on ihan ok, mutta sulana se meni sellaiseksi velliksi, joka maistuu lähinnä oksennukselta. Sitä ei tunnista enää juustoksi ulkonäön tai maun perusteella. Hyvää tässä on se, ettei sama virhe tule toistumaan ihan vähään aikaan.