Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Grillattuja lohkoperunoita: keitin perunat puolikypsiksi, jäähdytin ja lohkoin. Laitoin isoon kulhoon rypsiöljyä, suolaa ja mausteita. Perunat öljyssä sekasin ja grilliin. Tuli ihan hyviä ja melko rapeakuorisia perunoita. Lajike olisi saanut olla kiinteä, yleisperunat muhjuuntuivat hieman.Mitäs tuossa kylkiluitten kaverina olevat pikkuiset on?
Kanapasta on kyllä hyvää. Tuohon vielä aurajuusto sekaan.Kanapastaa, Salaattia ja patonkia
![]()
En tykkääTuohon vielä aurajuusto sekaan.
Toiset tykkää toiset vihaa. Ihan niinkuin kookoskin. Paitsi että kookos on oikeasti kauheaa.Sinihomejuusto on kyllä itsensä saatanan keksintö... YÖK!!!


Mitä sämpylää käytit?Tuli tehtyä moniallergiselle muksulle kananugetteja (syötiin me niitä muutkin) . On gluteenittomia, munattomia, maidottomia ja maissittomia. Oikein hyviä tuli.
Kanan rintafileet pilkoin ja maustoin. Sit pyöritin riisijauhoissa, juoksevassa margariinissä ja kevyesti murskatuissa riisimuroissa. Paisto kiertoilmauunissa.
Laitetaan samaan toinenkin kokkailu. Meksikosapuskan tähteiden hyötykäyttöä. Salsaburgeri chili-parmesan ranskiksilla ja juustodipillä
![]()
Kaivoin pakkasesta, niin en ole satavarma. Luultavasti tällainen Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä – VaasanMitä sämpylää käytit?
hyvännäköstä settiä.
Oli Korpelan kinkkukuutiota, jotka eivät ehkä ole niitä parhaita, mutta ei kyllä niitä huonoimpiakaan.Joo, taikina on taitolaji. Ehkä tuon kinkkusilpunkin voisi korvata jollain laadukkaalla tuotteella?
Mua ei noissa broiskuissa mausteet haittaa, mutta niihin pumpattu vesi panee vituttamaan. Ja naturelleja broiskujakaan ei juuri mistään saa.Suurempi ongelma on ettei kanaa löydä mistään. Kaikki on broileria.
Ja kaikki "valmiiksimaustettu" on aina pahaa. Joskus vaimo ostaa kun on niin halpaa ja sitten pestään se kemikaaliali-smäidä pois, ennen ruuanlaittoa.
Nam. Tälläkin oli maksakekkerit, paistoin kuumalla pannulla possunmaksaa ja sipulia. Herkkua!
En jotenkin koskaan ole viitsinyt puolukalla peittää maksan makua, perinteitä jotka meneet hiukan itseltä ohi.
Mitä tuolla tarkoitat? Kyllä ainakin tuossa prismassa missä asioin löytyy hyllystä naturel broileria vaikka missä muodossa. Suikaleina, fileinä, paistileikkeleinä, siipinä, kokonaisena broilerina jne. Vai ymmärsinkö nyt jotain väärin?Mua ei noissa broiskuissa mausteet haittaa, mutta niihin pumpattu vesi panee vituttamaan. Ja naturelleja broiskujakaan ei juuri mistään saa.
Aa, siis täsmennän että KOKONAISIA broilereita. Puolivalmisteita on vaikka kuinka ja itte käytän pelkästään niitä. Mutta kokonaisia broilereita ei kovin montaa naturelleja ole. Jyväbroilerilla tiedän että on.Mitä tuolla tarkoitat? Kyllä ainakin tuossa prismassa missä asioin löytyy hyllystä naturel broileria vaikka missä muodossa. Suikaleina, fileinä, paistileikkeleinä, siipinä, kokonaisena broilerina jne. Vai ymmärsinkö nyt jotain väärin?

Ootko kokeillut puolukkamajoneesia? Mielestäni paras kastike riistaburgereille. Google löytää monta erilaista reseptiä.Hirviburgeri yritys kaksi.
Tällä kertaa käyttelin mitä jääkaapista löytyi. Karamellisoin sipulia (isosta puolikas), mustaa Koskenlaskijaa juustoksi. Tällä kertaa soosina sekoittelin ketsuppia, sinappia ja puolukkahilloa. Ihan jees soosi, pikkusen vähemmän olisi sinappia voinu puristella tuubista. Sämpylänä edelleenkin
En mie niin ole majoneesin perään, mutta voisihan kokeilla.Ootko kokeillut puolukkamajoneesia? Mielestäni paras kastike riistaburgereille. Google löytää monta erilaista reseptiä.
Tämä liiterin broisku oli ainakin hyvää ja ei toi alemmassa kuvassa Prismasta ostettukaan ollut sen huonompi.Tässä sitä nähdään: ihmisten maut on niin erilaisia. Minua valmiksimaustetut puistauttavat.
Mutta, kiinnostavaa on se että aika monessa kulttuurissa esimaustetaan lihaa; se lilluuossain liemessä ja sanotaan että liha imee makua. Ei ime. Vaikka olisi bordelli kuukauden kemikaaleissa, kun sen pesee, ei maistu mikään paha enää.

Ja taaaas....
Mustang 21"Cellon 21"?
Eli suomeksi raakakypsytettyä.Dry aged -synttäripihviä, hiilillä 5 minsaa, kelpasi
Eli suomeksi savustettua kanaa.Smoked chicken etc....
Eli suomeksi nyhtöpossua.Tänään sitten 5kg pulled porkia...
Eli suomeksi porsaankylkeä.Tein eilen ribsejä
Eli suomeksi naposteltavaa.Pientä snackfoodia...

Ei, kyllä se on porsaan kylkiluut.Eli suomeksi porsaankylkeä.
Totta, kylkihän on se luuton pala josta läskisoossi tehdään. Ja ribsit nyt valitettavasti on vakiintuneempi termi kuin kylkiluut. Mutta kumminkin voisi vähän yrittää suomea käyttää jos mahdollista.Ei, kyllä se on porsaan kylkiluut.
Siis kypsäksi paistettua sian niskaa.Eli suomeksi nyhtöpossua.
Näinhän se on. Jopa samankielisten maiden välillä on eroja lihan leikkauksessa ja nimissä, esim. Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Jotta varmistaa oikean ruhon osan ja leikkaustyylin, on varminta puhua alkuperäisillä nimillä. Esim. porsaan kylkiluissa on (minun tiedossa) ainakin neljä eri tyyliä pelkästään Yhdysvalloissa (spare, babyback, St Louis ja country). Juhannuksena savustan St Louisin tapaan leikattuja kylkiluita, jotka lihakauppias osasi leikata kun kerroin nimen. Oli googlannut ja katsonut kuvista oikean tavan.grillituotteet aikalailla kansainvälisiä, mikä on hyvä jos etsii reseptejä netistä.





Näyttää törkeän hyvältä mutta mitä tuo PPPP tarkoittaa?Taas teki mieli pizzaa, niin tein kaksi tämmöistä.
![]()
Näyttää törkeän hyvältä mutta mitä tuo PPPP tarkoittaa?
Eli suomeksi mikrossa lämmitetyn ruuan.mikrotetun safkan

Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.