Kiinnostaisi kokeille mikä vaikutus omalla järjestelmällä tällä olisi pelisuorituskykyyn, mutta vaikka mitä olen koittanut en ole saanut VBS pois päältä. 3dMarkissa HVCI status olen saanut Disabled, mutta VBS sinnikkäästi pysyy päällä.
Olen näiden (How to Disable VBS in Windows 11 to Improve Performance) ohjeiden mukaan koittanut kaikki 4 metodia:
1. Memory integrity off
2. Rekisteri muutos HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard, EnableVirtualizationBasedSecurity set to 0
3. Group Policy muutos Computer Configuration > Administrative Templates > System > Device Guard, Turn On Virtualization Based Security valittu Disabled
4. CMD admin ja komento: bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
Tämän lisäksi olen Windows Features listalta katsonut ettei käytössä ole Virtual Machine Platform, Hyper-V tai Windows Hypervisor Platform
System information näyttää tältä, kun kaikki edellämainitut on tehty:
Ja muutosten palauttamisen jälkeen:
Nuo kolme menee pois päältä, mutta VBS pysyy running
Ideoita?
Olen näiden (How to Disable VBS in Windows 11 to Improve Performance) ohjeiden mukaan koittanut kaikki 4 metodia:
1. Memory integrity off
2. Rekisteri muutos HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard, EnableVirtualizationBasedSecurity set to 0
3. Group Policy muutos Computer Configuration > Administrative Templates > System > Device Guard, Turn On Virtualization Based Security valittu Disabled
4. CMD admin ja komento: bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
Tämän lisäksi olen Windows Features listalta katsonut ettei käytössä ole Virtual Machine Platform, Hyper-V tai Windows Hypervisor Platform
System information näyttää tältä, kun kaikki edellämainitut on tehty:
Ja muutosten palauttamisen jälkeen:
Nuo kolme menee pois päältä, mutta VBS pysyy running
Ideoita?
Viimeksi muokattu: