Eidzei
Tukijäsen
- Liittynyt
- 15.12.2016
- Viestejä
- 589
En itselleni raneja tee, mitä nyt muutaman maistelen, mutta jokusen kerran lapselle olen pakasteranet laittanut. Tefalin uunimallisessa tulee yläkorissa 200 asteessa todella nopeasti väri pintaan. En ole vielä testannut kuin Mummon-brändin poimutettuja, koska muistaakseni ne olivat ihan jees normiuunissa. Ja ihan hyviä tuli pöhöttimessäkin, mutta jotain jäin kyllä kaipaamaan. On niin erilainen lämmitys vs. normiuuni, että ehkä pitää kokeilla eri merkkejä ja asetuksia, jopa laskea lämpöä tai laittaa keskitasolle. Voisi ehkä vähän roiskauttaa öljyä ja suolaakin etukenossa. Jos on tuotteiden tai valmistustapojen vinkkejä, niin kiinnostaa.