Mielenkiinnosta miksi? Snake-metodi jotenkin huonompi? Aurinko paistoi ja lämmintä oli, mutta 8 tuntia ja brikettejä jäljellä reilusti kun liha valmis. Kylmällä varmaan vie enemmän. Snakella laitettava liha keskelle tai siirreltävä välillä, saako brikettirenkaalla ja levyllä enemmän tavaraa ritilälle tai onko lopputulos jotenkin parempi? On nimittäin ollut harkinnassa, noita ei vaan tarvikkeena myydä missään ja hintakin olisi varmaan kova. Vastaavan idean voisi varmaan toteuttaa tarvikkeilla.
Saa vettäkin siihen lautasen päälle ja helppo ku mikä/ei tartte asetella mitään. Voi pitää ritilän täynnä eikä tartte käännellä mitään kun savustetaan 80-90 asteessa. Sinne vaan renkaan sisälle briketit ja keskelle sytkäpala ja väliin uitettuja leppälastuja/omenapuuta tms. sen mukaan miten paljo ja millasta savun makua halajaa.
Siks kantsii ostaa tarjouksesta se Premium niin saa ilmatteeksi mukaan noi + alailmaröörissä on se savustusasennon välimerkkikin.
Savukaloista tulee todella loistavia
