- Liittynyt
- 12.01.2017
- Viestejä
- 690
Ittehän en mikään pitsamaisteri ole, mutta yritän tehdä parhaani vehkeillä, mitä nyt peruskodista löytyy.
Tähän pohjaan käytin Myllyn Paras Pitsajauhoja. Sekotus vehnä -ja durumjauhoja, joka ei luultavammin ole se optimein, mutta olipa kaapissa. Annoin taikinan olla jääkaapissa noin päivän.
Soosi oli sitten tomaattinen jauhelihakastike, paseeratusta tomaatista tehtynä. Poristelin sitä parisen tuntia ja annoin jäähtyä.
Pohjasta tuli tuollainen laiskuudesta johtuen, kun en jaksanu tehdä kahta satsia, niin tein tuollaisen julmetunmoisilla reunoilla. Uuni on normaalia pienempi, niin uunipannukin on myös.
Kastikketta ekaksi, muutama siivu ohkasta palvikinkkua, sitten mustaleima emmentaalia viimeviikkoisesta lasagnesta ja mozzarella palloja ja silaukseksi rypsiöljyllä reunat voidella. Uuni pystyisi 300 asteeseen, mutta en uskaltanu, niin leivinpaperin päällä 250 asteisessa uunissa vähän päälle kymmenisen minuuttia.
Kyllähän se hyvää oli. Ainaki oli mistä ottaa kiinni. Ja rapiaa

Tähän pohjaan käytin Myllyn Paras Pitsajauhoja. Sekotus vehnä -ja durumjauhoja, joka ei luultavammin ole se optimein, mutta olipa kaapissa. Annoin taikinan olla jääkaapissa noin päivän.
Soosi oli sitten tomaattinen jauhelihakastike, paseeratusta tomaatista tehtynä. Poristelin sitä parisen tuntia ja annoin jäähtyä.
Pohjasta tuli tuollainen laiskuudesta johtuen, kun en jaksanu tehdä kahta satsia, niin tein tuollaisen julmetunmoisilla reunoilla. Uuni on normaalia pienempi, niin uunipannukin on myös.
Kastikketta ekaksi, muutama siivu ohkasta palvikinkkua, sitten mustaleima emmentaalia viimeviikkoisesta lasagnesta ja mozzarella palloja ja silaukseksi rypsiöljyllä reunat voidella. Uuni pystyisi 300 asteeseen, mutta en uskaltanu, niin leivinpaperin päällä 250 asteisessa uunissa vähän päälle kymmenisen minuuttia.
Kyllähän se hyvää oli. Ainaki oli mistä ottaa kiinni. Ja rapiaa

