Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ei menny kyllä täällä jatkoon nämä. Ei mitään rakennetta näissä, vaan ihan pelkkää puuromössöä. Tulisuuskin täysin tavanomainen. Lidlin purkkijalapenot ovat huomattavasti halvempia ja parempia.Täällä kun on noita Devil's jalapenonviipaleita kehuttu, niin ovat nyt 8 euroa / 8 purkkia tarjouksessa fiksuruoassa: 8kpl Devil's Hot jalapenoviipale 270/135g
Itselläni ei kyllä tuota ongelmaa ole omassa prontossani, jos jotain niin keskusta on kylmempi kuin reunat.Laitoin nugetteja prontoon. Näiden kanssa näkyy hyvin tuo pronton lämmönjaon epätasaisuus ja keskelle keskittyminen. Etenkin takareuna tuntuu jäävän keskustaan verrattuna todella kylmäksi.
![]()
Taitanee olla tuo joo valion raastetta, samaahan saa kyllä pienemmässä pussissa ihan prismoista ainakin, hinta toki aika korkea.Itselläni ei kyllä tuota ongelmaa ole omassa prontossani, jos jotain niin keskusta on kylmempi kuin reunat.
Mikähän pizzajuusto olisi mahdollisimman lähellä raxin / kotipizzan juustoa mitä saa ihan perus marketista haettua?
Täällä vinkattiin että raxi käyttäisi valion juustoraasteseosta mutta se maksaisi kaupalle tilattuna jo yli 50 euroa ja siihen päälle sit kuinka monta pinnaa kauppa haluaakin voittoa niin se on kyllä poissuljettu...
Mites tää liittyy pizzan tekemiseen?Onko kukaan kokeilliut Jalostajan 89 centin "roiskeläppiä" ?
Itse on tullut suosittua Riitan Herkku:n mozarellaa jos raastaa pitää. Heittää pakkaseen 20 minuutiksi ennen raastoa niin vähän jäykistyy vielä ja onnistuu helposti raastaminen. Jos sitten ihan paloina haluaa niin Pirkka Parhaat buffalomozzarella oli ainakin viime kokeilun perusteella ihan toimiva.
Ensikesäksi olisi tarkoitus hommata tuo kaasutoiminen Ooni Koda, tällä hetkellä pizzakivi + 300c ylävastukset kiertoilma käytössä.
Semmoinen uusavuton kysymys, että jos paistaa useamman pizzan putkeen pizzakivellä, niin milläs ne edellisen pizzan jäljiltä jääneet (lapion luistossa auttaneet) jauhorippeet saisi putsattua kuumalta kiveltä pois ennen seuraava pizzaa? Mulla ne mustuu ja alkaa käryttämään sillä välin kun pyörittelen ja valmistelen seuraavaa lättyä... Kylmältä kiveltä ne saa helposti vaikka imuroitua, mutta ei viitsisi lähteä sulattamaan muovia kuumalle...
Jos tota sun tekstiäs vertaa esim. tähän: Anton Oliver pizzauuniVielä epätoivoinen kysely uudelleen, löytyykö keltään Anton Oliver Pizzauunia, käyttökokemusta siitä tai käyttöohjetta?
Siinä kun tulee sekä se normaali pizzakivi, ja sitten sellainen metallinen pelti, ja ton pizzakiven saa pois sen vastuksen päältä nostettua kun on irtonainen niin jos käyttää tuota "peltiä" niin onko se ideana asettaa suoraan vastukselle vaiko pizzakiven päälle?
En tuota lämmitystäkään tajua, kokeilin ensin 10min esilämmittää pelkästään alavastus päällä ja kivi ei lämmennyt kuin 73 asteeseen, sitten pidin vielä liki vartin molemmat vastukset päällä ja kiven lämpö oli vaatimattomat 134 astetta.
Mulla on Pizza Pronto myös ja jos sillä pitäisi 20min esilämmitystä niin se olisi varmaan liki 300 asteinen kivi, ja ton 134 astetta se saisi alle 5 minuutissa...
Kokeilin siis pakastepizzaa tuossa nyt lämmittää (kivellä), pidin 10min esilämmitystä ja sit joku 8min pizzaa siinä päällä, päällinen tuli täysin kypsäksi ja pohja oli aivan muussia- vaikka on siis esikypsennetty lidlin pizzassa se pohja....
Onko tuo vaan ihan paska (helvetin hidas nyt ainakin) vai mitä ihmettä...
Nykyään tulee käytettyä jauhoina Caputon pizzeriaa, saa useasta k-kaupasta ja jos ei saa niin sitten pyytää tilaamaan. On kyllä erihyvä jauho pizza hommiin. Suhteessa 70% 30% caputo/manitoba on tullut paras taikina, hydraatio siellä 62% tienoilla.Jos tota sun tekstiäs vertaa esim. tähän: Anton Oliver pizzauuni
Voinee olettaa, että jotain vikaa masiinan lämmönsäädössä. pystytkö testaamaan meneekö se vastus ees sinne luvattuun?
Mistä porukat ostellut jauhot? Tässä nyt pari viikkoa testailun takia käytellyt tota halvempaa manitobaa ja nyt olis hyvä siirtyä tipoihinTulee vaan käytettyä sen verran paljon, että tommoset Prismassa myytävät kilon pussit menis parissa päivässä kun muillekin tulee tehtyä..
Ei tossa ole mitään lämmönsäätöä vastuksessa niin paha sanoa meneekö luvattuun.Jos tota sun tekstiäs vertaa esim. tähän: Anton Oliver pizzauuni
Voinee olettaa, että jotain vikaa masiinan lämmönsäädössä. pystytkö testaamaan meneekö se vastus ees sinne luvattuun?
Mistä porukat ostellut jauhot? Tässä nyt pari viikkoa testailun takia käytellyt tota halvempaa manitobaa ja nyt olis hyvä siirtyä tipoihinTulee vaan käytettyä sen verran paljon, että tommoset Prismassa myytävät kilon pussit menis parissa päivässä kun muillekin tulee tehtyä..
Tossa laitteessa ei tosiaan ole mitään lämmönsäätöä, on vain valinta että mistä lämmittää (ala, ylä vai molemmat vastukset) ja ajastin.Jos tota sun tekstiäs vertaa esim. tähän: Anton Oliver pizzauuni
Voinee olettaa, että jotain vikaa masiinan lämmönsäädössä. pystytkö testaamaan meneekö se vastus ees sinne luvattuun?
Mistä porukat ostellut jauhot? Tässä nyt pari viikkoa testailun takia käytellyt tota halvempaa manitobaa ja nyt olis hyvä siirtyä tipoihinTulee vaan käytettyä sen verran paljon, että tommoset Prismassa myytävät kilon pussit menis parissa päivässä kun muillekin tulee tehtyä..
Tää ketju on ollut kyllä loistava kun olen pizzaa opetellut paistamaan. Tulee tosi hyviä jo. Ramlösa Manitoba Cream on ollut paras jauho, mutta koittakaapas salaisena kikkana sekoittaa jauhoon noin viidesosa mannasuurimoita. Tulee next level.
Semmoinen uusavuton kysymys, että jos paistaa useamman pizzan putkeen pizzakivellä, niin milläs ne edellisen pizzan jäljiltä jääneet (lapion luistossa auttaneet) jauhorippeet saisi putsattua kuumalta kiveltä pois ennen seuraava pizzaa? Mulla ne mustuu ja alkaa käryttämään sillä välin kun pyörittelen ja valmistelen seuraavaa lättyä... Kylmältä kiveltä ne saa helposti vaikka imuroitua, mutta ei viitsisi lähteä sulattamaan muovia kuumalle...
Ooni koda on itsellä käytössä.Onko täällä kellään Ooni-uunia käytössä. Vähän tekisi mieli hommata sellainen. Kai tuota talvellakin voi ulkona käyttää vaikka pakkasta olisi?
Ja sama myös näin syyskeleillä, ehdottomasti kivi aina sisälle kun tuo pizzakivi on melkeen kuin pesusieni.Ooni koda on itsellä käytössä.
On kyllä näppärä laitos ja monet pizzat on tullut tuolla paistettua.
Itse paistoin viime talvena pariin otteeseen pizzaa parvekkeella, toimi ihan ok, paistoaika oli hiukan pidempi mitä kesähelteillä.
Ainut mikä tuossa huoletti on tuo pizzakiven kuumennus. Eli se kannattaa säilyttää sisätiloissa ja vasta kun alkaa oonia kuumentamaan vie sen sinne lämpenemään hitaasti. Muutenhan tuo voi haljeta jos kuumenee liian nopeaa.
Ei oo tosiaan näkynyt oikein missään kaupassa. Ne Muttin kuoritut luumutomaatit on kyllä myös ihan hyviä. Oikein maukasta tulee niilläkin.Vuoden tauon jälkeen ajattelin tehdä kotona pizzaa. San marzanon purkitettuja tomaattteja olin ostamassa, mutta minulle kerrottiin, että ne on loppu joka kaupasta. Onko purkitetut San marzano tomaatit tosiaan niin kiven alla kun myyjä antoi ymmärtää paikallisessa Citymarketissa?
Ei oo tosiaan näkynyt oikein missään kaupassa. Ne Muttin kuoritut luumutomaatit on kyllä myös ihan hyviä. Oikein maukasta tulee niilläkin.
Mainio pizzakivi taas tarjouksessa (kestää grillit ja astianpesukoneet):
[404] Sivua ei löytynyt
www.verkkokauppa.com
Itse teen nykyään leipäkoneella jos teen vaan pari pizzaa, on niin kätevä kun se hoitaa nostattamisen samalla.Moi!
Millaisilla yleiskoneilla / monitoimikoneilla porukka veivaa taikinoita? Kysyn siksi koska en vielä yleiskonetta / monitoimikonetta omista ja miettinyt että onko noista ihan halvimmista koneista taikinan veivaamiseen? Jäänyt pitsahommat lähiaikoina vähiin , kun ei jaksa enää käsinveivausta ja kiinnostaisi kyllä kovasti taas aloitella uusiksi tämä mukava harrastus!
Esimerkkinä vaikkapa tällainen?
Vai vaatiiko jonkun tietyn tehon , että jaksaa veivata?
Suosittelen ennemmin yleiskonetta, ei noista monitoimikoneista ole pizzataikinan tekoon.Moi!
Millaisilla yleiskoneilla / monitoimikoneilla porukka veivaa taikinoita? Kysyn siksi koska en vielä yleiskonetta / monitoimikonetta omista ja miettinyt että onko noista ihan halvimmista koneista taikinan veivaamiseen? Jäänyt pitsahommat lähiaikoina vähiin , kun ei jaksa enää käsinveivausta ja kiinnostaisi kyllä kovasti taas aloitella uusiksi tämä mukava harrastus!
Esimerkkinä vaikkapa tällainen?
Vai vaatiiko jonkun tietyn tehon , että jaksaa veivata?
Suosittelen ennemmin yleiskonetta, ei noista monitoimikoneista ole pizzataikinan tekoon.
Tällaisella saa jo taikinan aikaiseksi
[404] Sivua ei löytynyt
www.verkkokauppa.com
Edit. Kannattaa katsella myös käytettynä konetta
Itselläni on joku halpa Kenwoodin yleiskone (prospero, eli taitaa olla kenwoodin "halpismalli"?, hinta taisi olla jotain 150e luokkaa) isolla joukolla lisävälineitä, en muista mihin tarkoitukseen koneen alunperin hankin, mutta nykyisin käyttö oikeastaan pelkästään pizzataikinoiden teko.Moi!
Millaisilla yleiskoneilla / monitoimikoneilla porukka veivaa taikinoita? Kysyn siksi koska en vielä yleiskonetta / monitoimikonetta omista ja miettinyt että onko noista ihan halvimmista koneista taikinan veivaamiseen? Jäänyt pitsahommat lähiaikoina vähiin , kun ei jaksa enää käsinveivausta ja kiinnostaisi kyllä kovasti taas aloitella uusiksi tämä mukava harrastus!
Esimerkkinä vaikkapa tällainen?
Vai vaatiiko jonkun tietyn tehon , että jaksaa veivata?
Moi!
Millaisilla yleiskoneilla / monitoimikoneilla porukka veivaa taikinoita?
Palvikinkkua, Meetvurstisuikaletta, ananasta, jalapenoa, valkosipulia, sinihomejuustomuruja ja emmentaljuustoraastetta.
Mukava jälkipolte Hot Devils jalapenosta ja oli paljon paremman makuista kun kuvasta voisi päätellä.
Monitoimikoneella/leikkurilla ei ainakaan tee mitään. Itsellä on Kenwoodin yleiskone, mutta siinä on sen verran nostelua ja tiskaamista aina, että vedän mieluummin 300 euron Kenwoodin sijaan 30 euron sähkövatkaimen taikinakoukuilla sen pienen pätkän minkä tarvii ja dumppaan kulhon sitten yöksi jääkaappiin.Moi!
Millaisilla yleiskoneilla / monitoimikoneilla porukka veivaa taikinoita? Kysyn siksi koska en vielä yleiskonetta / monitoimikonetta omista ja miettinyt että onko noista ihan halvimmista koneista taikinan veivaamiseen? Jäänyt pitsahommat lähiaikoina vähiin , kun ei jaksa enää käsinveivausta ja kiinnostaisi kyllä kovasti taas aloitella uusiksi tämä mukava harrastus!
Esimerkkinä vaikkapa tällainen?
Vai vaatiiko jonkun tietyn tehon , että jaksaa veivata?
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.