- Liittynyt
- 28.12.2018
- Viestejä
- 769
En ole ammattilainen näitten pannujen kanssa, mutta oppinut jotain parin vuoden aikana mitä olen näitä enemmin käyttänyt. Tuntuu että ne keillä on ongelmia, syyttävät vääränlaista rasvanpolttoa tai väärää esilämmitystä jne. Mutta oikea syy on siinä että pitäis oppia paistamaan niillä. Jos teflonpannun käyttö on ollut sitä että levy kutoselle=täysille ja käristetään vähässä rasvassa kunnes mielestä kypsä, sitten sammutetaan levy, niin pieleen menee näillä. Oli vaikka minkälainen rasvanpoltto, ei näillä kananmunaa kuiviltaan paisteta. Ja kaikki tarttuu kiinni jos korventaa levy täysillä. Ja tosiaan tomaattisoosit kannattaa tehdä rosterissa. Ja jos pelkää rasvaa/öljyä niin paistelee suosiolla pinnoitetuissa.