Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Jatkuva olisi mikäli haluan parhaalla paikalla tuota säilyttää... Muuten täytyy miettiä uutta paikkaa.Onko tuo operaatio kertaluonteinen vai päivittäinen?
Kansi irti tai ”alumiiniluiskat” kynnyksen molemmille puolille, vaikka tuo puu ajaa saman asian. Kyllä ne voimat siinä kasvaa, kun sitä jumppailee![]()
Jatkuva olisi mikäli haluan parhaalla paikalla tuota säilyttää... Muuten täytyy miettiä uutta paikkaa.
Valitettavasti voimat ei kasva kun on selkä paskana ja tota kun koitin niin ainoa mikä liikkui oli koko paska sen jalustakehikon sisällä, nyt se on epätasaisesti siellä![]()
Millasia ratkaisuja ootte keksinyt että kamadon saisi kynnyksen yli?
Koitin jo pöytäsirkkelillä vetää about 18mm laudan 45 asteen kulmaan mutta ei se perkele siitäkään suostu nousemaan...
c) noista bullet savustimista niin onko mitään järkeä maksaa weberistä monta sataa enemmän kuin esim cellosta tai mustangista? esim Savustusgrilli Cello Bullet Smoker 18 vs. Savustin Weber Smokey Mountain 47cm
c) noista bullet savustimista niin onko mitään järkeä maksaa weberistä monta sataa enemmän kuin esim cellosta tai mustangista? esim Savustusgrilli Cello Bullet Smoker 18 vs. Savustin Weber Smokey Mountain 47cm
Weberin emaloitu pelti kestää taatusti pidempään kuin tuon Cellon. Samoin weberin ritilät on mulla alkuperäiset 10v takaa ja edelleen saa kiiltämään kuin uudet jos vaivautuu. Kun isommalle jengille kokkaat niin 47cm on ihan passeli koko, mahtuu 8kg brisket on kun vähän asettelee.nyt olis muutama kysymys tarjolla
a) onko kellään kokemusta tästä Off-set savustin Georgia L - Mustang Grill tai vaihtoehtoisesti cellon vastaavasta
b) kannattaako unohtaa kaikki muut vaihtoehdot ja ostaa vain weberin mt
c) noista bullet savustimista niin onko mitään järkeä maksaa weberistä monta sataa enemmän kuin esim cellosta tai mustangista? esim Savustusgrilli Cello Bullet Smoker 18 vs. Savustin Weber Smokey Mountain 47cm
savustaminen/pitkät vedot olis ensisijaisesti mielessä
mitä muita hyviä vaihtoehtoja olis, sanotaanko alle 500€. sais mielelään kuitenkin olla reilusti pinta-alaa että saa tarvittaessa tehtyä isollekin porukalle sapuskaa kerralla
a) ei kokemusta, mutta ostoharkinnassa ollut jo parina kesänä. Mielestäni tämä on jo ihan kohtuullisen hyvä ja tukeva offset -savustin kun katsoo painoa. Teräksen seinämävahvuus lienee jotain 3 mm luokkaa eli ihan kohtuullinen kestävyydeltään ja riittänee tasaiseen savustuslämpötilaan ainakin kauniissa kesäsäässä. Olen hypistellyt K-raudassa tuota cellon mallia ja ihan tukevalta ja tiiviiltä vaikutti ja jos luukku ei ihan tiivis ole niin siihen on helppo lisätä tiivistenauha. En muista oliko lämmönjakopeltiä, mutta sekin on helppo tehdä tai ostaa valmiina ja vesiastia kannattaa yhdistää siihen niin saa kosteutta ja tasaista lämpöä.nyt olis muutama kysymys tarjolla
a) onko kellään kokemusta tästä Off-set savustin Georgia L - Mustang Grill tai vaihtoehtoisesti cellon vastaavasta
b) kannattaako unohtaa kaikki muut vaihtoehdot ja ostaa vain weberin mt
c) noista bullet savustimista niin onko mitään järkeä maksaa weberistä monta sataa enemmän kuin esim cellosta tai mustangista? esim Savustusgrilli Cello Bullet Smoker 18 vs. Savustin Weber Smokey Mountain 47cm
savustaminen/pitkät vedot olis ensisijaisesti mielessä
mitä muita hyviä vaihtoehtoja olis, sanotaanko alle 500€. sais mielelään kuitenkin olla reilusti pinta-alaa että saa tarvittaessa tehtyä isollekin porukalle sapuskaa kerralla
Kiitoksia tästä. Oonkin haaveillut Kamadosta tuon Weber Genesiksen kaveriksi, mutta ei oo millään kehdannut ostaa toista yhtä kallista grilliä kylkeen. Pikku Kamadoa oon aikonut ostaa, mutta nyt saikin sitten tuon M kokoisen halvemmalla, niin pakkohan se oli poistaa. Harmi kun L kokoiset oli jo loppu, kun ehdin itse apajille. Nuo Bambuiset sivutasot vissiin herkästi tahtoo vetää homeeseen. Onkos täällä joku heti uutena vetänyt noihin päälle venelakkaa tai jotain muuta puunkäsittelyainetta jolla tuota voisi ehkäistä? Nyt olisi hyvää aikaa tehdä tuollaiset operaatiot, kun terassin ympärillä on niin pirusti lunta, että ei grilliä sinne taida saada ennen toukokuuta
Tietääkö muuten joku onko tuollainen Mustang Kamadon lämpömittari kalibroitavaa mallia? Mikäli ei, niin mistähän tuohon saisi sopivan mittarin josta kalibrointiruuvi löytyy?
Jotain puunsuojaa/öljyä on hyvä vetää niitten päälle. Ja jättää suojahuput pois. Ei ongelmia sen jälkeen.
Jossain Face ryhmässä tuli vastaan, että bambutasot oli homehtunut vaikka oli katetulla terassilla ilman suojahuppua. Tuosta tuli sellainen vaikutelma, että nuo sivutasot kannattaa heti käsitellä jollakin aineella, käytti suojahuppua tai ei. Varmaan paras olisi vähän näyttää hiomapaperia tuolle ja sitten jokin öljy tai lakka pintaan. Täytyypä katsoa tarkemmin sitten kun tuo joskus toimitetaan.
Mulla on weberin mastertouchiin bambu sivupöytä, mä vielä kysyin heidän aspasta että pitääkö sitä käsitellä mitenkään, väitti että se on tehty valmiiksi, se oli umpihomeessa 2kk jälkeen vaikka aina grillaamisen jälkeen irroitin sen ja pistin katokseen suojaan.
Lisätäänpä tähän liittyen muutama kuva, vaikka operaatio tulikin tehty jo reilu pari viikkoa takaperin. Ryobin epäkesko hiomakoneella aikaa meni ehkä 10min per sivutasot, mukaan lukien rautojen irrotus. Vedin vanhan lakan tilalle ruskeaa Teknos Woodex Aquaa muutaman kerroksen parin päivän aikana. Omaa silmää miellyttää uusiksi käsiteltynä paljon enemmän kuin alkuperäiset.No juuri jotain tämän kaltaista pelkään, että se on heti tuollaisessa kunnossa.
Joo Mustangin M kamado on. Joku maali/värillinen lakka niissä vakiona on päällä, että pakko se on hioa jos käsitellä aikoo. Ei kai tuo hiominen vaikuta muuhun kuin, että sivutasojen puolesta on turha pyytää takuuseen uusia jos käsittelystä huolimatta on heti homeessa.Itse käväsin lidlistä ostamassa puuöljyä ja samaisen kamadon sivutasot ideana tässä käsitellä, pohdin vain että jos niitä hiomaan lähtee niin siinä sit kyllä takuut katoaa…
Eikös toi nyt ole mustangi mikä sullakin on? On meinaan itsellä kyllä suoraan tehtaalta noi tasot jo aika tummat ja mielestäni on käsitelty jo jollain, että kannattaako niitä sit edes lähteä hiomaan? Eikö voi vaan pistää lisää öljyä päälle…
Weber master-touchEdullisen pään kaasugrilli neljällä polttimella hakusessa. Prismassa hintaisekseen hyvin asiallisen oloinen mm. tämä https://www.prisma.fi/fi/prisma/fireplus-kaasugrilli-4-poltinta-summa. Olisiko jotain parempia ehdotuksia tässä hintaluokassa?
Olen saanut uudet flavor barit kun yhteen tuli reikä. Maahantuojalle meiliä, hoitavat todella nopeasti. Ota kuvat hajonneista osista ja grillin sisällä tai paketissa olleesta tarrasta jossa joku sarjanumero tjmsKukaan ollut Weberin kanssa yhteydessä takuun takia? Mulla on parisen vuotta vanha Spirit II E-310, ja nyt nuo makutangot (3 viidestä) vai mikälie nimeltään flavorizer bars ovat ruostuneet. Kannattaako olla suoraan Weberiin yhteydessä, vai jälleenmyyjään? Onko muille tapahtunut samaa, meneekö takuun piiriin tommonen ruostuminen? Ollut grilli ulkona, mutta huputettuna enkä noita tankoja ole millään naarmuttanut
Olen saanut uudet flavor barit kun yhteen tuli reikä. Maahantuojalle meiliä, hoitavat todella nopeasti. Ota kuvat hajonneista osista ja grillin sisällä tai paketissa olleesta tarrasta jossa joku sarjanumero tjms
Muistelisin että ainakin yhdet emaliritilät, flavor barit sekä kolmen polttimon sisuskalusarjan saanut takuusta yhteen kaasugrilliin weberiltä. Mitään takuuaikoja eivät ole koskaan kysyneet.Laitoin s-postia weberille kuvineen jne. Itse asiassa grilli 2 päivää yli 2 vuoden vanha joka selvisi kun kaivelin ostokuittia. Katsotaan mitä vastaavat, mutta aika hyvältä kuulostaa heidän aspa/takuu-hommat
Olisiko sun mahdollista linkittää mulle vaikka biltemasta sopivat mutterit tohon touhuun kun en nyt oikeen ymmärrä minkä kokoisia noi pitää olla?@GoDi En muista tarkkaan mutta puhuttiinko ohjeissa jostain 1000 asteesta rajaksi tms...noh, kuitenkin jos sinne asti vetäisi nopeasti niin ehkä sattuisi jotain, mutta esimerkiksi jo 500 asteeseen vaatii jo työtä. Eli normi käytössä 100-300 ei tee mitään. Eli rohkeesti vaan luukut levälleen ja kun lähestyy toivottua lämpötilaa, sitten luukut kiinnipäin vähän kerrallaan kunnes haluttuun lämpötilaan pysähtyy. Ja säädöt vie aikaa kunnes oppii oikeat määrät ja säädöt halutulle toimenpiteelle. Eikä tarvitse pihistellä hiileissä, reilu kasa vaan ja käyttää mitä käyttää, luukut kiinni jolloin sammuu ja seuraavalla kerralla jatkaa vaan sytyttämällä. Katsoo vain että aina on reippaasti. Ikävää rupee lisäämään keskellä jotain pitkäaikaista kypsennystä jne.Itsellä ei ole kulunut paljon kesässä vaikka tilasin varmuuden vuoksi 60 kg kovaa hiiltä, mutta mennyt vaan murto-osa vaikka paljon käytössä. Itse ainakin savustan paljon, eli n 100-130 astetta vaan "käytössä" ja silloin tällöin pizzaa jolloin nostetaan tonne 350 paikkeille. Erillinen hiilikori myöskin suositus kuten täällä neuvottiin joskus. Kiitos vielä jollekin siitä, ollut loisto-ostos.
Olisiko sun mahdollista linkittää mulle vaikka biltemasta sopivat mutterit tohon touhuun kun en nyt oikeen ymmärrä minkä kokoisia noi pitää olla?
Mietin vaan tota videota kun katsoin, kun siinä pistetään ritilän päälle tuo tasainen deflektori, niin millä mun pitäisi tuo saada tehtyä kun noissa mustangin deflektoreissa on ne korotukset reunalla, niin mulla tulisi noin 4-5cm ylemmäksi tosta toi levy.Jotain isoja muttereita, palikoita tms vaan, ei tarkkaa. Eli tarkoitus vaan nostaa tuota pizzalevyä ylös toisesta että lämpö pääsee kiertämään ympäri ja ämpäri kuten siinä pizzavideossa.Siitä otettu talteen.
Väsyneenä luulin olevani jossain auto-ketjussa. Meni liian kauan tajuta..Itse kyllä tykkään tosta mustangin omasta kattoluukusta, on tarkkaa se säätö ja suhteellisen kuumana pystyy silti vielä säätämään ilman hanskoja, ehkä tohon jos saisi jonkun ihan vaan irti päällä olevan pienen ns sadekuvun jonka vois vaan tarvitessa (yön yli kokkailut/säilytys ilman sateensuojaa) nostaa siihen päälle niin olisi kätsy….
Tuli hankittua tuo Napoleonin entry malli: Freestyle 365 (Kaasugrilli Napoleon Freestyle 365) K-raudasta 429€ tarjoushintaan.
Kasauksen ja ensigrillauksen jälkeen ensivaikutelmat erittäin hyvät. Suht helppo koota ja materiaalit vaikuttavat kestäviltä. Grillausjälki erinomaista ja lämpiää nopeasti. Miinuksena se että alakaappiin ei pääse kuin takaa (ei ovea) ja parila pitää hankkia erikseen. Grillausalue myös hieman pienempi kun vastaavalla Weberillä. Menee tosi pieneen tilaan kun sivupöydät kääntää alatasoon.
Tässä vielä arvostelua tosta mallista: (jenkkimalli jossa edessä ovi):
Takuu jäi vähän epäselväksi, K-rauta tarjoaa 24kk takuuta mutta onko Napoleoneissa niin että valmistajan takuu 10 vuotta tiettyjen osien osalta? En nopealla googlauksella löytänyt tähän selkoa, mutta esim Verkkokauppa mainostaa tälle 10v rajoitettua takuuta.
Omaan asiasta mitään ymmärtämättömään silmään tuo vaikuttaisi sopivan meillekin. 300-400e budjetilla 4 poltinta ja RST spekseinä. Ainoa minus, että pitäisi odotaa Toukokuun loppuun toimitusta.. Onko muita vastaavia hyviä tarjouksia tiedossa?![]()
Kaasugrilli Rebel Solid 4i Steel - Kaasugrillit - Tulikulma
Rebel Solid 4i Steel on erittäin laadukas neljän polttimen sivukeittimellinen parilakaasugrilli. Valurautaiset paistopinnat. Tilaa Tulikulmasta!www.tulikulma.fi
Eikös tuo oo aika hyvä tarjous näin sunnuntaigrillaajalle? Laitoin tilaukseen.
Ajatuksena vaihtaa itse keraaminen ir poltin keittolevyn tilalle. (Alista tilattu jo ~35usd). Onko kukaan itse lisäillyt noita? Voin kertoa joskus toukokuun lopulla miten onnistui.![]()
jos itse ostaisin palloa nyt niin valintani olisi Napoleon .... korkeussäädettävä ritilä jo itsessään näppärä ominaisuus muiden juttujen lisäksi.Osaako viisaammat kertoa onko järkevää ostaa tälläinen Koben hiiligrilli vai kannattaako panostaa Weberin Master Touch malliin?
![]()
Hiiligrilli Kobe Exclusive Platinum, Ø54cm
Perinteisellä Kobe Exclusive Platinum -pallogrillillä on helppoa sekä edullista grillata. Paistaessa grillin tehoa säädetään kannen sekä ilmansäätöventtiilien avulla.www.grillikauppa.com
Näyttäisi olevan aika samanlaisia, mutta en tiedä grilleistä mitään.
Tämä kärrymalli sivutasolla näyttää hyvältä, mutta hinta nousee yllättävän paljon verrattuna jalalliseen malliin (349€ vs 499€):jos itse ostaisin palloa nyt niin valintani olisi Napoleon .... korkeussäädettävä ritilä jo itsessään näppärä ominaisuus muiden juttujen lisäksi.
![]()
Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli
PRO22K-LEG on monipuolinen ja laadukas hiiligrilli korkeussäädettävällä valurautaisella paistopinnalla. Grillin kupu ja syvä hiilimalja on valmistettu kestävästä posliiniemaloitua terästä ja kuvussa on tasapainotettu saranointi. Näin kupua voidaan ohjata turvallisesti ohi kuuman paistoalueen...kaasuvalo.fi
Poppamiehen Cherry & Cola, burgerin välissä ihan taivaallista, usea joka vihaa BBQ kastikkeita normaalisti on tosta pitänyt silti todella paljon.Onkos porukalla jotain suosikki BBQ-kastiketta? Siis noista kaupan valmis sooseista. Ja toki jos on joku hyväksi todettu resepti jolla itse teette, niin saa jakaa. Poppamiehen Smoky Apple on ilmeisesti hyvää?
Hyvä valinta. Itekkin Weberin pallon kaveriksi hommasin Napoleonin, tosin rxt 425-sib mallin.Tämä lähti tilaukseen.
![]()
Napoleon Rogue R525PK-1 -kaasugrilli
Napoleon ROGUE® 525PK-1 kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja joka tilaan sopiva muhkea neljäpolttimoinen grilli, joka tarjoaa perinteisen, tehokkaan ja monipuolisen grillin tyylikkäästi viimeistellyssä, kaapistolla varustetussa kestävässä rungossa. R525PK-1 on Napoleon ROGUE® sarjan...www.verkkokauppa.com
On mulla sit vielä Weberin pallo savustuksiin yms.
Kyllä. Erinomainen vähän erilainen kastike. Sopivasti omenainen ja kevyesti tulinen. Toimii varsikin possulle, kuten pulled porkiin.Poppamiehen Smoky Apple on ilmeisesti hyvää?