- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 1 153
Kyseinen hien hajun lähde on juustokumina.
Jep. En kyllä ymmärrä miksi moinen mauste on edes keksitty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kyseinen hien hajun lähde on juustokumina.
Totta. Meillä emäntä ei syö mitään missä on juustokuminaa. Itse lähinnä siedän sitä. Ääs marketin taco-soosi hyllyjä saa tonkia ihan huolella että löytää jonkun missä sitä ei ole.Jep. En kyllä ymmärrä miksi moinen mauste on edes keksitty?
Henk. koht. ehdottomia suosikkeja mausteissa enkä enkä kyllä ole ennen kuullutkaan, että joku yhdistäisi sen edellämainittuun. Mutta maistaahan jotkut korianterissakin saippuan...Totta. Meillä emäntä ei syö mitään missä on juustokuminaa. Itse lähinnä siedän sitä. Ääs marketin taco-soosi hyllyjä saa tonkia ihan huolella että löytää jonkun missä sitä ei ole.
Henk. koht. ehdottomia suosikkeja mausteissa enkä enkä kyllä ole ennen kuullutkaan, että joku yhdistäisi sen edellämainittuun. Mutta maistaahan jotkut korianterissakin saippuan...
Ei juustokumina tai korianteri haise hieltä, mutta hiki voi haista hyvin voimakkaasti noilta mausteilta. Siitä se assosiaatio varmasti tulee. Päivän tai kaksi kun syö curryllä maustettua ruokaa, niin johan ominaishaju vaihtuu samanlaiseksi kuin intialaisilla.Henk. koht. ehdottomia suosikkeja mausteissa enkä enkä kyllä ole ennen kuullutkaan, että joku yhdistäisi sen edellämainittuun. Mutta maistaahan jotkut korianterissakin saippuan...
Päivän tai kaksi kun syö curryllä maustettua ruokaa, niin johan ominaishaju vaihtuu samanlaiseksi kuin intialaisilla.
Tuli ostettua pari pussia. Mielestäni aivan erinomaisen makuista. Varsinkin verrattuna muihin kaupan kebuihin. Ehkä hieman liian ohutta omaan makuun.Herra Snellmanin grillatut kebabit
Joku kerennyt jo kokeilemaan? Yleensähän nämä ovat heikkoja esityksiä mutta se snellmannin pötköhän sai jonkinlaisen hyväksynnän niin ehkä tätä voisi kokeilla.
Döner Harjultahan on tullut kauppoihin valmiskebaasia. Onko tätä kukaan maistellut?
Tehtiin muistaakseni esim. hernekeitto tölkkiin ja kypsennettiin kattilassa kiehuvassa vedessä. Joku ex-murolainen ehkä muistaa paremmin Mä oon tykännyt allaolevasta reseptistä. Jauhismassan annetaan maustua jääkaapissa 1-2vrk. Tekeentymisajan jälkeen massa pakastetaan. Pakastetusta massasta siivuja ja siivut paistetaan pannulla.
edit. Se miten tässä voi feilata on paistaminen liian kylmällä pannulla. Jos massasta alkaa tulemaan nesteitä ulos ja lihat ui niin lopputulos on huono. Paistamisen aikana tarvii lihan pysyä melko kuivana, että pinta aateloituu. Tästä samasta syystä on paljon helpompi saada ohuet siivut onnistumaan kuin paksut. Jos haluaisin kreikkalaistyyppistä gyroa niin tekisin sen murekkeen ensin uunissa, siivuiksi ja paistaisin pannulla.
Airfryer kuulostais täydelliseltä tuon kypsentämiseen.edit. Se miten tässä voi feilata on paistaminen liian kylmällä pannulla. Jos massasta alkaa tulemaan nesteitä ulos ja lihat ui niin lopputulos on huono. Paistamisen aikana tarvii lihan pysyä melko kuivana, että pinta aateloituu. Tästä samasta syystä on paljon helpompi saada ohuet siivut onnistumaan kuin paksut. Jos haluaisin kreikkalaistyyppistä gyroa niin tekisin sen murekkeen ensin uunissa, siivuiksi ja paistaisin pannulla.
Airfryer kuulostais täydelliseltä tuon kypsentämiseen.
Olen testannut. Toimii loistavasti ja mielestäni parempaa kuin pötkönä kypsennetty. Syynä se että kaulitessa saa lihan kiinteämmäksi ja ilmakuplat pois joten lopputulos on sopivan kiinteää ja valmiiksi siivuja.Onkos joku kokeillut tuota nyt muutaman kuukauden netissä pyörinyttä versiota, jos se kaulitaan ohueksi leivinpaperin sisään, paistetaan pistetään pienemmäksi ja uudestaan uuniin.
Tässä joku versio
![]()
Kotitekoinen kebab villitsee somea – moni yllättyy, miten helposti se onnistuu kotona
Kebab-buumi iski myös kotikeittiöihin. Viime päivinä some on tarjoillut jatkuvasti houkuttelevia kotikebab-videoita, ja kerta toisensa jälkeen on tullut sellainen olo, että tätä on pakko kokeilla itsekin. Kun liha paistuu uunissa ja tuttu mausteinen tuoksu täyttää keittiön, huomaa nopeasti...www.herkkusuut.com
Facebookissa moni kovasti kehunut tuota leivinpaperirullakikkaa. Silloin ku tein ite pari kertaa joskus 10 vuotta sitten, niin reseptiin ei kuulunut muuta kuin paljon aromisuolaa ja mustapippuria.Onkos joku kokeillut tuota nyt muutaman kuukauden netissä pyörinyttä versiota, jos se kaulitaan ohueksi leivinpaperin sisään, paistetaan pistetään pienemmäksi ja uudestaan uuniin.
Tässä joku versio
![]()
Kotitekoinen kebab villitsee somea – moni yllättyy, miten helposti se onnistuu kotona
Kebab-buumi iski myös kotikeittiöihin. Viime päivinä some on tarjoillut jatkuvasti houkuttelevia kotikebab-videoita, ja kerta toisensa jälkeen on tullut sellainen olo, että tätä on pakko kokeilla itsekin. Kun liha paistuu uunissa ja tuttu mausteinen tuoksu täyttää keittiön, huomaa nopeasti...www.herkkusuut.com
Linkin reseptissä ei ollut tuollaista vaihetta. Aukaise rulla, palasiksi ja lautasellePannulla tai tuossa se hoidetaan grillivastuksella sitten lopuksi.
Jossain versiossa oli muussattua sipulia mukana, joka kuulostaa hyvältä ja toimivalta tuohon. Pitää siis kokeilla.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.