Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Induktiolla ja keraamisella liedellä ei edes ole kovin isoa nopeuseroa loppuviimein, se lämmön johtuminen kattilan pohjaan vie keraamisella aikansa, mutta sama teho sinne kattilan pohjaan ohjataan. Itelläkin oli ennen induktio, mutta keraaminen on ollut kyllä sen jälkeen parempi. Induktiolla voittaa jossain veden keiton nopeudessa, mutta pannut pysyy parempina kun se induktiosilmukka ei korvenna sitä pannua rajalliselta alueelta tosi kuumaksi. Paistamiseen keraaminen siis parempi.Induktion nopeuteen tottuneena en vaihtaisi enää keraamiseen; sillä menee ikuisuus aivan kaikkeen. Äänetön se keraaminen kyllä on.
Induktio on hieman vaarattomampikin, kunhan ei säilytä pannuja ja kattiloita lieden päällä.
Älä käytä muovista tehtyjä lastoja ne on vain tehty teflon pannujen matalaa lämmönkestävyyttä ajatellen.Hmm, yleensä pannujen ohjeissa mainitaan, ettei tyhjää pannua saisi kuumentaa, mikä leikkaisi tuon kakkosvaihtoehdon pois. Pitänee ostaa taas teräspannu ja kokeilla auttaako tuo kärsivällinen esilämmitys; tähän asti kaikki kokeilemani on yleensä tarttunut ikävästi kiinni.
Onkos raadilla suosituksia teräspannulle? Aiemmin minula oli joku Tefal, mutta heitin roskiin kun tortillalättyjä paistaessa pannu kävi niin kuumana, että muovilasta suli pannuun kiinni eikä sitä muovijäämää saanut rapsuteltua pannusta juuri millään irti.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.