Kun ei ollut juhannukseksi tarjolla kunnon aiolia kuten Lidlistä löytyvää, niin piti ekan kerran uskaltautua majoneesin tekoon. Ihan helposti lopulta netin ohjeilla onnistui, vaikka muiden epäonnistumiset vähän pelottivat Hyvää muuten uusien perunoidenkin kanssa! Lopputulokseen lisäsin vielä teelusikallisen sokeria happamuutta taittamaan.
Tuli viime viikolla ~10v sous videttely-uran aikana oikeastaan ekaa kertaa mieleen että voisi ostaa isomman palan lihaa (naudan ulkofile,) leikata pihveiksi ja kypsentää yksittäispakattuina. Näistä sitten viimeisen viikon aikana tullut viimeisteltyä (lämmitys + pinnat pannulla) eri tarkoituksiin. Erittäin toimivaa. Toissapäivänä riisiä, teriyakikastiketta ja kasviksia. Tänään tomaatteja, basilikaa, parmesaania ja ehtaa Modenasta ostettua balsamicoa.
Tarjoiluehdotus: tietokoneen äärellä, ruokajuomana pitkä Pepsi Max.