Postaa kokkauskuvia

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DonX
  • Aloitettu Aloitettu
Naudan ulkofilettä ja valkosipulikermaperunat

IMG20250805204454.jpg


IMG20250805204530.jpg
 
IMG_20250804_124529.jpg IMG_20250804_124824.jpg


Perusjuustohampurilaisia. Jostain syystä ei ole tullut koskaan grillattua näitä, vaikka tuohan oli vielä helpompaa ja nopeampaa mitä paistinpannulla. Mutta...!

Miten saada hampurilaispihveistä parempia? Jotenki niihin jää aina semmonen "kotona tehdyn" maku, ja tuntuu että jokin tästä puuttuu, mutta ei osaa sanoa yhtään mikä! Vaikka kasvikset ja majoneesit ois tikissä, niin silti ne jää aina paljon hampurilaisravintoloiden herkuista.

Jauhelihana oon käyttäny 20% nautaa, ja mausteina suola ja mustapippuri. Pitäiskö käyttää lisäksi aromisuolaa ja jotain muutakin maustetta? Pitäiskö sämpylä voidella voilla?
Suola ja pippuri riittää vallan hyvin. Mitä sämpylöitä käytät? Nuo eivät ainakaan briosseilta näytä ja liian tiivisrakenteisilla sämpylöillä voi helposti tullakin kotona tehty maku. Ei toki sillä että se aina huono asia olisi.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
283 295
Viestejä
4 867 558
Jäsenet
78 630
Uusin jäsen
Nafu

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom