- Liittynyt
- 02.12.2020
- Viestejä
- 9
8kpl oli vielä seuraavanakin päivänä. Kannattaa ottaa sähköposti-ilmoitus, sillä näkyy tulevan ~10kpl erissä ja menee äkkiä.Ei jäänyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
8kpl oli vielä seuraavanakin päivänä. Kannattaa ottaa sähköposti-ilmoitus, sillä näkyy tulevan ~10kpl erissä ja menee äkkiä.Ei jäänyt
Ahjo oli aivan liian suolaista jos sitä meinasi käyttää yhtään isompina annoksina.
Samanmakuista en ole vielä löytänyt, mutta Poppamiehen kastikkeista Naga Jolokia tai Scotch Bonnet on kokeilemisen arvoisia. Smoky Reaper on myös helkutin hyvää, toki sitten pari naksua tulisempaa.
Minusta tuo Smoky Reaper ei ole niin etikkainen, sellainen syvemmän makuinen, juhtuen osin tuosta savuisuudesta. En toki ole tuota Nagaakaan pitänyt etikkaisena, voi johtua siitä kun pidän muutenkin etiikan maustaTuli tänään ostettua tuota Naga Jolokiaa, mutta pthyi helvetti se etikan määrä
Miten nuo 2 muuta, onko samaa etikkalientä nekin? Tuo Barbados oli hyvä kun mukava polte muttei etikan makua. Toki tuossa Nagassakin oli poltetta, ja aika reilusti olikin![]()
Melko mitäänsanomaton tuote. Todella mieto, saa roiskia pataruokiin pakkauskokoon nähden ihan liikaa, että saa edes jotain aistimuksia. Curry + aromisuola. Nuo tulee päällimmäisenä itselleni tästä esille. Haju ei myöskään ole kovin miellyttävä. Mitään karibian viboja en tästä tuotteesta kyllä löydä.Yli 20kpl Barbadosta.
![]()
Poppamies Barbados 150 ml sinappinen chilikastike | Karkkainen.com verkkokauppa
Barbados-kastikkeen keskitason ylitse hiipivän tulisuuden tuo habanero, mutta tulisuus on kuitenkin tasainen eikä jää polttamaan liian pitkäksi aikaa. Makua kastikkeeseen antaa mm. valkosipuli, hunaja, sinappijauho, curry ja kurkuma. Kastike ei ole hunajasta huolimatta makea. Hyviä...www.karkkainen.com
Poppamiehellä taitaa tuotteissaan olla järjestään vesi ykkösenä raaka-aine listassa. Jos oikeasti hyviä ja laadukkaita kastikkeita maistanut niin poppiksissa huomaa heti niiden vetisyyden ja makujen latteuden.Melko mitäänsanomaton tuote. Todella mieto, saa roiskia pataruokiin pakkauskokoon nähden ihan liikaa, että saa edes jotain aistimuksia. Curry + aromisuola. Nuo tulee päällimmäisenä itselleni tästä esille. Haju ei myöskään ole kovin miellyttävä. Mitään karibian viboja en tästä tuotteesta kyllä löydä.
pulju.netBlair'sin Pure Deathia
Poppamiehellä taitaa tuotteissaan olla järjestään vesi ykkösenä raaka-aine listassa. Jos oikeasti hyviä ja laadukkaita kastikkeita maistanut niin poppiksissa huomaa heti niiden vetisyyden ja makujen latteuden.
Ehkä en ole sitten oikeasti hyviä maistanut, mutta kyllä habanerossa ja skorpparissa mielestäni hyvä maku on. Jälkimmäisessä ei taida edes olla vesi ekana. Mutta otan kyllä mieluummin vähän(?) vettä kuin etikan peittämään chilin makua.
Ollu vasta viimeiset 10 vuotta "Temporarily out of stock".
Se on se näsäviisauden maku.Itse en vielä tiedä millä haluan chilisoosissa peittää chilin maun. Pitänee miettiä
En ole vuosiin tulisen kanssa leikkinyt, mutta into löytyi yhtäkkiä jostain...
Heräteostos, Poppamiehen Caribbean, on osoittautunut oikein hyväksiAlkuun karmi, kun ensinuuhkaisulla ei pullosta tuoksunut kuin rommi, mutta tuosta hedelmäisestä mausta tykkään ja kovasti. Poltetta saisi olla napsun pari enemmän.
Myös täällä kehuttu Tabasco Habanero lähti kokeiluun ja herkullista sekin on, joskin tietysti kertaluokkaa tulisempaa, ja sainkin sen kanssa läträämällä itseni jo eilen kyyneliin ja rään valumaanJatkoon!
Kysymykseni: miten tuo Poppamiehen Barbados vertautuu hedelmäisyydessä näihin? Lisäksi ottaisin vastaan vinkkejä neutraalimman makuisesta soosista, jolla saisi tulisuutta ruokiin, joihin hedelmäisyys ei sovi. Tabasco Scorpion mulla on nyt tilauksessa, liekö sopiva?
Kannattaa sitten huomata, että se on pääasiassa ananasta ja sokeria, chilit tulevat ainesosaluettelossa sijoilla 4 ja 5.Caribbeania pitäisi ehkä kyllä kokeilla.
Jättäisin nyt hyllyyn, lähinnä mieleen jää se sinappinen lisäys, tuota Caribbeania pitäisi ehkä kyllä kokeilla.
Tuo Tabasco on kyllä kova, ehdoton pizzoihin.
Tuo on kyllä jo aika extremeä.Jos Barbados soossiin viittaat tuolla "sinappisella lisäyksellä" niin meidän teini allekirjoittais tuon. Makkaraa jos grillataan on tuo Barbados sinapin korvikkeena ja ketsupin virkaa täyttää Sriracha-kastike. Kyllä itelläki tuosta tulee ekana mieleen sinappinen jos pitäis jotenkin luonnehtia makua. Tykkään kyllä kovasti, ei siinä mitäänEhkä juurikin siksi, että myöhemmin kokeilluissa Naga jolokia ja Scotch Bonnet maistuu etikka aivan liikaa omaan makuun.
Tuo on kyllä jo aika extremeä.Minusta Barbadossissa on pienen tulisuuden kaverina ihan pieni sinappinen vivahde, ja ehkä vähän hedelmäinen. Caribbean on sitten selvästi hedelmäinen ja koostumus hillomainen, ihan hyvä sekin. Tipoittain annostelen aina vaikka pizzan päälle tai hampurilaisen väliin. En pidä "oikeasti" tulisesta, ettei maista mitään muuta ja suuta polttaa vielä pitkään syömisen jälkeen.
Toimisikohan se siis salaatissa, ehkä toisen kastikkeen kanssa...ehkä se että se vaikuttaa salaatinkastikkeelta ja on tosiaan vähän sinappinen
Aged Jalapeno on kyllä muuten ihan jees mutta tosiaan saisi olla edes hieman potkua. Joskus oli jotain hyvin liki samanlaista mutta jossa oli potkua jonkun verran enemmän. Se oli ehdottomasti aikanaan miedomman pään sooseista suosikki.Mä en tykkää oikeen tuosta Barbadosista, ehkä se että se vaikuttaa salaatinkastikkeelta ja on tosiaan vähän sinappinen. Aged Jalapeno on suosikki, mutta siinä ei ole kyllä tulisuutta ollenkaan. Naga Jolokia ois muuten hyvä mutta liian teollinen/pistävä se tulisuus. Scotch Bonnet oli ihan hyvä.
Vastaan itse itselleni: on. Toimi hienosti ns. piristäjänä kaalikeitossa (!) tuomatta kuitenkaan mitään mainittavaa omaa makua. Jatkoon.Lisäksi ottaisin vastaan vinkkejä neutraalimman makuisesta soosista, jolla saisi tulisuutta ruokiin, joihin hedelmäisyys ei sovi. Tabasco Scorpion mulla on nyt tilauksessa, liekö sopiva?
Soosikaupasta tuli tilattua mm. Cholulan kastikkeita.
Tuo valkosipiluversio vakuutti ainakin allekirjoittaneen. Kiva pikku polte tulee, mutta se on tuo valkosipulin voimakas maku mikä toimii kympilä kun muutenkin tykkään valkosipulista.
Tänään mini-Sloppy Joe's tuli tehtyä ja tuo Chipotle verio toimii näissä myöskin.
Cholula Chili Garlic Hot Sauce | Cholula
Vahva komppaus tähän. Tätä oli yhteen aikaan pöytämausteena Pancho Villassa, jos en väärin muista, ja luultavasti pelkästään sen takia siellä tuli käytyä lounaalla noin joka viikko.Erinomainen kastike
Vielä parempi lopputulos tulee mielestäni, jos käyttää terästämiseen pelkkää chiliä joko tuoreena tai kuivattuna.Tuossa ylempänä kun pohdittiin näiden kastikkeiden makuja ja harmiteltiin tulisuuden puutetta niin itse olen ratkaissut asian niin että valitsen kastikkeen hyvän maun mukaan ja lisään tulisuutta jollain reilusti tulisella kastikkeella. Hyvänä esimerkkinä Poppamiehen habanero 5/10 ja tarpeen mukaan Lidlin Bring the Painia sekaan. Tuo Lidlin kastike ei ole hyvän makuinen mutta sillä saa poltetta ja Habanerokastikkeen tehdessä maun tulee hyvä kombinaatio.
TuplatTuossa ylempänä kun pohdittiin näiden kastikkeiden makuja ja harmiteltiin tulisuuden puutetta niin itse olen ratkaissut asian niin että valitsen kastikkeen hyvän maun mukaan ja lisään tulisuutta jollain reilusti tulisella kastikkeella. Hyvänä esimerkkinä Poppamiehen habanero 5/10 ja tarpeen mukaan Lidlin Bring the Painia sekaan. Tuo Lidlin kastike ei ole hyvän makuinen mutta sillä saa poltetta ja Habanerokastikkeen tehdessä maun tulee hyvä kombinaatio.
Varmasti, mutta tuoretta on toisinaan huonosti tarjolla jos ei itse kasvata. Kuivattu taas tuntuu toimivan parhaiten kuumennettaessa, eli ruuanlaiton yhteydessä ok, mutta ei, jos käytetään sellaisenaan esim majoneesin tekoon jne.Vielä parempi lopputulos tulee mielestäni, jos käyttää terästämiseen pelkkää chiliä joko tuoreena tai kuivattuna.
Kyllä se kuivattu toimii ilman kuumennustakin, mutta vaatii vähän aikaa että tulisuus irtoaa. Tein esim. pöytäöljyä pieneen pulloon, jossa kuivattua nagaa ja oliiviöljyä. Tuorejuustosta, Creme Bonjour ja vastaavat, saa myös tosi hyvää chilillä tuunaamalla kun malttaa sekoittamisen jälkeen pari päivää odottaa.Varmasti, mutta tuoretta on toisinaan huonosti tarjolla jos ei itse kasvata. Kuivattu taas tuntuu toimivan parhaiten kuumennettaessa, eli ruuanlaiton yhteydessä ok, mutta ei, jos käytetään sellaisenaan esim majoneesin tekoon jne.
Nyt sitten "kukkokastike" lopussa, viimeinen pullo ja puolet jäljelläMuutamat paikat mistä tuota löytäny myy nyt ei-oota, onkos joku löytäny paikan mistä tuota löytyy vielä? Tuossa hetken googlettanu, muttei ainakaan ole osumia tullu
![]()
Jos muut kuin kukko srirachat käyvät niin monessa aasialaiskaupassa myydään erilaisia sriracha-kastikkeita. Esim Porvoon aasia marketissa on hyvä valikoima josta itse tulee ostettua omat pulloni.
Oletko testannut Tabascon Srirachaa? Suosittelen testaamaan sitä, pitäisi löytyä lähikaupoista.Oon mie noita aika montaaki maistellu, tuo kukkokastike on vaan ollu se paras. Pitääpä käydä tuossa paikallisessa Aasian marketissa kattoon tarjonta.
Huy Fong Sriracha Sauce, 435mlNyt sitten "kukkokastike" lopussa, viimeinen pullo ja puolet jäljelläMuutamat paikat mistä tuota löytäny myy nyt ei-oota, onkos joku löytäny paikan mistä tuota löytyy vielä? Tuossa hetken googlettanu, muttei ainakaan ole osumia tullu
![]()
Huy Fong Sriracha Sauce, 435ml
On enää näitä "pikkupulloja" hyllyssä. Tuolta tuli loppukeväästä tilattua korillinen isoja 740ml pulloja mutta vähiin ne alkaa käydä jo.
Mistä onnistuit löytämään tuota? Pitäisi pistää muutama pullo taas tilaukseen, mikään muu soosi ei kelpaa.
Voi olla ettei tilanne ole ihan hetkessä paranemassa saatavuuden suhteen. Businessuhteet original chilikasvattajaan ovat poikki, eivätkä saa tarpeeksi raaka-ainetta hommattua.Nyt sitten "kukkokastike" lopussa, viimeinen pullo ja puolet jäljelläMuutamat paikat mistä tuota löytäny myy nyt ei-oota, onkos joku löytäny paikan mistä tuota löytyy vielä? Tuossa hetken googlettanu, muttei ainakaan ole osumia tullu
![]()
Ei liity tuohon alkuperäisen "kukkosoosin" osalta, vaan siihen, että tuolle on jokin kielto EU-alueella, kun sisältää jotain ainetta liikaa (oliko sulfiittia). Hengenlähtöä odotellessa, kun tuota menee itselläni helposti 1 dl aterialla.Voi olla ettei tilanne ole ihan hetkessä paranemassa saatavuuden suhteen. Businessuhteet original chilikasvattajaan ovat poikki, eivätkä saa tarpeeksi raaka-ainetta hommattua.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.